iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας θελω να παρω ενα μπάσσο να αρχισω να παίζω... Τιμι ως 200 ευρω. Ειδα ενα HARLEY BENTON P-120 και μου αρεσε η τιμή του... Τι λέτε? Επισης μου αρεσε της ESP το B50... Καμια πρόταση ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 http://www.kagmakis.gr/details1.php?thepid=101&thecid=2&thec2id=13&open=1 εχω αουσει γενικα καλα λογια για τα squire... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 σιγουρα τιποτα πιο φθηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Μα ποιό φθηνό από αυτό που πρότεινε ο Αναστάσης και να παίζει κιόλας??? δε νομίζω... είναι η πιό αξιοπρεπέστατη λύση για μπάσο κατά την αποψή μου για τα λεφτά του! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 η ibanez έχει βγάλει ένα καλό μπασάκι στα 220-240 κάπου εκεί η τιμή που σου λέω είναι από μαγαζί των Αθηνών άρα στο νετ θα το βρεις ακόμη φθηνότερα :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας θελω να παρω ενα μπάσσο να αρχισω να παίζω...Τιμι ως 200 ευρω. Ειδα ενα HARLEY BENTON P-120 και μου αρεσε η τιμή του... Τι λέτε? Επισης μου αρεσε της ESP το B50... Καμια πρόταση ευχαριστω! ενυσχητη εχεις??? αν οχι ποιο πολυ λεει http://www.musicorama.gr/eshop/index.php?cPath=1_11_1107&sort=3a&page=2 που εχει και ενυσχητη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Εγω βρήκα στον ΛΙΟΛΙΟ το B50 της ESP με 195 ευρω και ειδα και αυτο http://www.musicstuff.gr/store/index.php?main_page=product_info&products_id=288 Για ενισχυση θα χρησιμοποιησω για αρχη το PC μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 λοιπον αν θες να ασχοληθείς σοβαρά μην πάρεις τόσο φθηνό μπάσο (αν και ένα squier καλό θα ήταν..... πάρε ένα με 400 e πχ.... ψάξε και θα βρεις....μάρκες: esp, ibanez, yamaha κλπ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chickittypok Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 cort. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iassael Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 το Β50 της ESP πως σας φαίνεται δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση