fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 31 minutes ago, Τραμπαρίφας said: γλείφουνε Σωστός είσαι, αλλά το πήρα από το γλυφό νερό. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σωστός είσαι, αλλά το πήρα από το γλυφό νερό. Άστα αυτά ,αφού τις άλλες μας είπε ότι το είχες πάρει από Γλυφάδα! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία, ιδού!!! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι είναι και η κιθάρα που θέλει να φτιάξει ο @fusiongtr! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Σε τι θερμοκρασίες και ώρες μηλάμε για roasted? Άρχισα να κάνω και εγώ θερμική επεξεργασία στα ξύλα που θα γίνουν μπράτσο,αλλά δεν νομίζω να φτάνω στο roasted.Μάλλον thermal processed θα το έλεγα (60-65°C για 24-25 ωρες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, xtrm_basses είπε Σε τι θερμοκρασίες και ώρες μηλάμε για roasted? Άρχισα να κάνω και εγώ θερμική επεξεργασία στα ξύλα που θα γίνουν μπράτσο,αλλά δεν νομίζω να φτάνω στο roasted.Μάλλον thermal processed θα το έλεγα (60-65°C για 24-25 ωρες) Μετά από κάποια πειραματα που εχω κάνει σε χρόνους και ξύλα ,μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει σωστη η λάθος τεχνική. Αυτό που λες ακούγεται σωστό απλά μένει να το δεις και στην πράξη. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 Χα! Κοίτα που φτιάχνω roasted μπράτσα και δεν το ήξερα..αυτό με ανεβάζει level αυτόματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, HellFire είπε Για να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία, ιδού!!! Tι ζήτησε ο @fusiongtr: Tα specs ψιλοφυσιολογικά θα είναι, headless, με τρέμολο που να κλειδώνει κατά βούληση, σκαμμένο σώμα με τοποθέτηση μικροφώνου εσωτερικά, κλπ, κλασσικά πράγματα δηλαδή. Το θέμα είναι στο σχήμα του σώματος (ένα αρκετά παραλλαγμένο Klein στυλ), στην τοποθέτηση των pots αλλού (δεν καταλαβαίνω πώς βολεύουν τους κιθαρίστες εκεί που είναι) εκτός του master vol, αλλά κυριότερα στην κατασκευή του οργάνου (κάτι σαν one piece neck through φαντάσου, με σκαμμένο σώμα και καπάκι). Άμα το διαβάσει κανένας Φάνης ασούμε τώρα, θα του έχει σηκωθεί ήδη η τρίχα και μόνο που σκέφτεται τι δουλειά σημαίνουν αυτά. 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτι άλλο είχα στο μυαλό μου. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί το σώμα της γυναίκας είναι ανάποδα? Έτσι χάνεις τα πόδια. Αν το αναποδογυρίσεις και της βάλεις και δυο πόδια ανοιχτά, με το μπράτσο της κιθάρας να είναι ανάμεσα, θα έχεις τα πόδια να λειτουργούν ως πάνω και κάτω κέρατο στην κιθάρα. Για ξανασκέψου το .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, HellFire said: τρέμολο που να κλειδώνει κατά βούληση υπάρχει τέτοιο πραμα;; "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση