fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, xtrm_basses said: Kάθε χορδή έχει το δικό της "string path" και κανένα απο αυτά δεν είναι στην ίδια κατέυθυνση με τα άλλα. Μπορεί δηλαδή να ρυθμίζεται κάθε χορδή διαφορετικά/ανεξάρτητα από τις άλλες κατά το σεταπ? Φαντάζομαι ότι αυτό θα πρέπει να το υποστηρίζει η γέφυρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Βασικά ολες οι γέφυρες υποστηρίζουν το string high ως ένα βαθμό. Όμως,πιστεύω δεν σου έδωσα να καταλάβεις. Το μπράτσο φαίνεται να έχει καμπύλη αλλά δεν έχει.απλά δεν είναι επίπεδο. Το "φαινόμενο" του torzal χρησιμοποιείτε και σε αγωνηστικά οχήματα που δεν βάζουν αναρτήσεις για να γλυτωσουν βαρος και εκμεταλλεύοντε την καμψη του σασι. Σκέψου το τζιπ της φωτό να έχει μια χορδή στις ρόδες (πίσο-μπρος) Το μεταξόνιο είναι το scale,το μετατρόχιο είναι το string spacing και οι κλίσεις των αναρτήσεων είναι η κάμψη torzal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Κατι μου λεει οτι ο Fusionas εχει αγορασει ηδη router και κοβει μπρατσο! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, HellFire said: Κατι μου λεει οτι ο Fusionas εχει αγορασει ηδη router και κοβει μπρατσο! Αμανήξερα να κάνω τέτοια πράγματα .... θα είχα φτιάξει αεροπλάνο με χορδές. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αμανήξερα να κάνω τέτοια πράγματα .... θα είχα φτιάξει αεροπλάνο με χορδές. Το γνωστό σε όλους χορδοπλανο! 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, HellFire said: Το γνωστό σε όλους χορδοπλανο! Σοβαρά τώρα, αν είχα ποτέ τα χρήματα, θα πάγαινα σε ένα καλό μάστορα (σαν και σας εδώ μέσα) και θα του έλεγα θέλω να μου φτιάξεις αυτή την κιθάρα. Την έχω στο μυαλό μου σαν σχέδιο, υλικά, τα πάντα. Αλλά είναι τόσο διαφορετική από αυτές που κυκλοφοράνε, και τόσο ζόρι να φτιαχτεί, που ... θα φάω μπινελίκια από τον μάστορα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, fusiongtr είπε Σοβαρά τώρα, αν είχα ποτέ τα χρήματα, θα πάγαινα σε ένα καλό μάστορα (σαν και σας εδώ μέσα) και θα του έλεγα θέλω να μου φτιάξεις αυτή την κιθάρα. Την έχω στο μυαλό μου σαν σχέδιο, υλικά, τα πάντα. Αλλά είναι τόσο διαφορετική από αυτές που κυκλοφοράνε, και τόσο ζόρι να φτιαχτεί, που ... θα φάω μπινελίκια από τον μάστορα. Η γνωστή σε όλους,μπινελικοκιθαρα! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ενας κιθαρίστας που δεν θέλει ακώμα μια λασπόλ/στραβοκάστερ/τελεκλάστερ.. Για πε σπεξ έτσι για να οργιάσει λίγο η φαντασία μας.. Να πω την αλήθεια,και εγώ ξεκίνησα να φτιάχνω μπάσα για να μην φάω αυτά τα μπινελίκια απο τα μαστόρια.. Εδώ για set up να το πήγαινα αυτό το torzal θα γινόταν χαμος,όχι να ζητούσα να μου το φτιάξουν..μην κοιτάς που ο Φάνης είναι openminded και έκατσε και ασχολήθηκε 3 μέρες..και δεν αναφέρω καν οτι στο τηλέφωνο οταν μηλίσαμε για να κανονίσουμε να το πάω ΔΕΝ του είπα τίποτα για torzal και multiscale αλλα μόνο για εργονομικό μπάσο.. Φούζιε,πάρε ρουτερ,και ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xtrm_basses said: Για πε σπεξ έτσι για να οργιάσει λίγο η φαντασία μας.. Τα specs ψιλοφυσιολογικά θα είναι, headless, με τρέμολο που να κλειδώνει κατά βούληση, σκαμμένο σώμα με τοποθέτηση μικροφώνου εσωτερικά, κλπ, κλασσικά πράγματα δηλαδή. Το θέμα είναι στο σχήμα του σώματος (ένα αρκετά παραλλαγμένο Klein στυλ), στην τοποθέτηση των pots αλλού (δεν καταλαβαίνω πώς βολεύουν τους κιθαρίστες εκεί που είναι) εκτός του master vol, αλλά κυριότερα στην κατασκευή του οργάνου (κάτι σαν one piece neck through φαντάσου, με σκαμμένο σώμα και καπάκι). Άμα το διαβάσει κανένας Φάνης ασούμε τώρα, θα του έχει σηκωθεί ήδη η τρίχα και μόνο που σκέφτεται τι δουλειά σημαίνουν αυτά. Επεξεργασμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά εσυ ξεπέρασες και μένα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση