gosho Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Superfunk είπε απίστευτα figured neck Επειδή είμαι ερασιτέχνης και αρχίζω να χάνω τη συζήτηση από την ορολογία που χρησιμοποιείτε (quarter sawn, flat swan, boatneck κλπ.) μάλλον μου δώσατε τροφή για μελέτη. @Superfunk τι εννοείς λέγοντας figured neck ? Η photo βοηθάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, gosho είπε Επειδή είμαι ερασιτέχνης και αρχίζω να χάνω τη συζήτηση από την ορολογία που χρησιμοποιείτε (quarter sawn, flat swan, boatneck κλπ.) μάλλον μου δώσατε τροφή για μελέτη. @Superfunk τι εννοείς λέγοντας figured neck ? Η photo βοηθάει ? Όχι δεν είναι figured, απλό grain βλέπω. Εκπληκτική κιθαρα, μετάνιωσα που έδωσα την δική μου. Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 6 minutes ago, Superfunk said: Όχι δεν είναι figured, απλό grain βλέπω. Εκπληκτική κιθαρα, μετάνιωσα που έδωσα την δική μου. Νικο, μια τετοια κιθαρα (με wide humbuckers) θα τη χρησιμοποιουσες οταν θα χρειαζοσουν παχυ drive ή και για καθαρα? Δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα των διπλων σε tele. Εχω παιξει μονο μια αντιστοιχη suhr, με πολυ low output διπλους. Ουτε καθαριζε με ριξιμο vol, ουτε ατακα ειχε. Jazzοκιθαρα εντελως. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 8 hours ago, Nestoras said: Όλο το ροκ με πεθαμένες χορδές έχει γραφτεί. Και όχι μόνο το ροκ .... 13 minutes ago, gkourmoul1 said: Ουτε καθαριζε με ριξιμο vol, ουτε ατακα ειχε. Jazzοκιθαρα εντελως. Γιώργο μάλλον δεν έχεις παίξει με jazzοκιθάρες πολύ. Έχουν κάργα ατάκα, αλλά όχι τύπου strat. Sustain δεν έχουν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Εδω στα Χανια οι αλλαγες της θερμοκρασιας σε συνδυασμο με την απίστευτη υγρασια δημιουργουν συνεχως τέτοια θέματα στις κιθάρες μου. Ομως ερχονται ευκολα. Αυτο που δε μου έκατσε και τόσο καλα ειναι οτι η gibson μου του 2011 έχει αρχισει τη διαδικασια του nitro checking εδώ και δυο τρια χρόνια... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 22 minutes ago, fusiongtr said: Έχουν κάργα ατάκα, αλλά όχι τύπου strat. Sustain δεν έχουν. Οχι μονο δεν εχω παιξει, αλλα δεν εχω δει ουτε απο κοντα. Τοτε τι σκτ χρησιμοτητα εχει μια τετοια κιθαρα. "Αναιμικος" ηχος στα αυτια, σε καθαρα και βρωμικα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 5 minutes ago, gkourmoul1 said: Τοτε τι σκτ χρησιμοτητα εχει μια τετοια κιθαρα. "Αναιμικος" ηχος στα αυτια, σε καθαρα και βρωμικα. Δεν ξέρω σε ποια κιθάρα αναφέρεσαι. Αν όμως αναφέρεσαι σε jazz σκάφος, μόνο αναιμικό ήχο δεν έχει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Για τελεκαστερ μιλώ. Κάτι τέτοιο είχα παίξει. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Για τελεκαστερ μιλώ. Κάτι τέτοιο είχα παίξει. Δεν διάλεξες το σωστό χρώμα γ'αύτο ο ήχος ήταν αναιμικος! 2 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Εχω παιξει μονο μια αντιστοιχη suhr, με πολυ low output διπλους Δεν υπάρχει αντίστοιχη. Οι WR ,οι πραγματικοί,δεν έχουν καμμία σχέση με τους humbuckers. Tης εικονιζόμενης Squier βέβαια είναι μόνο κατά όνομα WR.... αλλά για αυτό που είναι μια χαρά ακούγονται. Κατά τα άλλα τα πετάλια και οι ενισχυτές να είναι καλά ,παχύ overdrive ήχο βγάζεις και με low output μαγνήτες,όλο το ροκ με τέτοιους έχει γραφτεί Μη νομίζεις ότι οι original Les Paul είχαν hot humbuckers. Τζαζοκιθαρες ηντουσταν και αΦτες Επεξεργασμένο 22 Σεπτεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση