Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, dimsonic είπε σιγά μην τη βγάλεις καθαρή με ένα ρεβανί. Το θέλω εγώ το ρεβανί. Ειδικά αν είναι με συνταγή Βεροίας όπως το εφτιαΝε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Το θέλω εγώ το ρεβανί. Ειδικά αν είναι με συνταγή Βεροίας όπως το εφτιαΝε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου. Μόνο που το έγραψες ρεβανί και όχι ραβανί, παρ'όλο χαμουτζής.....(Αθηναίος ντε..), ανέβηκες στην εκτίμηση μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Μόνο που το έγραψες ρεβανί και όχι ραβανί, παρ'όλο χαμουτζής.....(Αθηναίος ντε..), ανέβηκες στην εκτίμηση μου.... Εντάξει έχω μητέρα βέρα Θεσσαλονικιά και γιαγιά ...μεταμοσχευμενη Θεσσαλονικιά (έφυγε από την Κωνσταντινούπολη το 1924). Δεν ειμεθα και εντελώς άσχετοι Επεξεργασμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 19 minutes ago, Superfunk said: Το θέλω εγώ το ρεβανί. Ειδικά αν είναι με συνταγή Βεροίας όπως το εφτιαΝε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου. Κατσε ρε φιλε που θα μας φας και το ρεβανι. Ειπαμε δε φτανει. Οχι δεν το θελουμε Ασε που μας χρωσταει 15Χ0.85 ακροάσεις 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Και οι sex pistols θα ήταν σεμινάριο για τους τζαπανέζους. H Mποφίλιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Τραμπαρίφας είπε H Mποφίλιου? Πανκ παίζει κι αυτή...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Πανκ παίζει κι αυτή...; Γιατί παίζουν οι Οασαίοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 4 minutes ago, cigaret13 said: Πανκ παίζει κι αυτή...; Μάλλον θα της αρέσει το ρεβανί .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Τραμπαρίφας είπε Γιατί παίζουν οι Οασαίοι? Έπαιζαν οι Πίστολς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: Έπαιζαν οι Πίστολς... .... που δεν έκαναν τελικά σεμινάριο στην Ιαπωνία. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση