le2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας! Αποφάσισα να αγοράσω πεταλιέρα για λούπες ( συγκεκριμένα έχω καταλήξει στην Boss rc 30) -κυρίως φωνή- και ως τελείως αρχάρια σε αυτό το κομμάτι έχω την εξής απορία... Γνωρίζει κάποιος ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα χρειαστώ? Αρκούν μόνο ένα μικρόφωνο και ηχεία ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφού είσαι γυναίκα, που είναι στο σαητ κατι πιο σπάνιο και από δεινόσαυρο στη γη, σε λίγο θα έχεις 152 απαντήσεις. Οντόπικ, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Επεξεργασμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Τραμπαρίφας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
le2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Τραμπαρίφας είπε Αφού είσαι γυναίκα, που είναι στο σαητ κατι πιο σπάνιο και από δεινόσαυρο στη γη, σε λίγο θα έχεις 152 απαντήσεις. Οντόπικ, τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σπάνιο αλλά όπως και να έχει καλοδεχούμενες και οι 152 απαντήσεις... οντόπικ λοιπόν εγώ το θέλω κυρίως για προσωπική χρήση ( για να "παίξω" αν θέλεις) προς το παρόν τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 40 minutes ago, le2020 said: ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα χρειαστώ? Για να κάνεις τι ακριβώς? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, le2020 είπε Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο σπάνιο αλλά όπως και να έχει καλοδεχούμενες και οι 152 απαντήσεις... οντόπικ λοιπόν εγώ το θέλω κυρίως για προσωπική χρήση ( για να "παίξω" αν θέλεις) προς το παρόν τουλάχιστον... Aς αφήσουμε το αποτυχημένο αστείο μου στην άκρη. Ξέρεις τι κάνει το boss? Θα παίζεις και όργανο? για το σπίτι μόνο? edit: ότι ρώτησε και ο από πάνω Επεξεργασμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Τραμπαρίφας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
le2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για να κάνεις τι ακριβώς? 2 λεπτά πριν, Τραμπαρίφας είπε Aς αφήσουμε το αποτυχημένο αστείο μου στην άκρη. Ξέρεις τι κάνει το boss? Θα παίζεις και όργανο? για το σπίτι μόνο? edit: ότι ρώτησε και ο από πάνω Δεν είμαι και ειδική προφανώς αλλά από όσο έχω ψάξει είναι μια καλή επιλογή η συγκεκριμένη ( εκτός αν υπάρχει κάποια ένσταση... τότε ας με διαφωτίσει κάποιος) . Θέλω να συνδέσω κυρίως μικρόφωνο, για φωνή δηλαδή και ναι σε πρώτη φάση μόνο στο σπίτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 36 minutes ago, le2020 said: Θέλω να συνδέσω κυρίως μικρόφωνο, για φωνή δηλαδή και ναι σε πρώτη φάση μόνο στο σπίτι... Το θέμα δεν είναι τι θέλεις να συνδέσεις. Το θέμα είναι τι θέλεις να κάνεις. Πχ θέλω να τραγουδήσω σπίτι μου, τι εξοπλισμό χρειάζομαι? Θα απαντούσα "και το looper τι το θέλεις?" Θα μου έλεγες πώς σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις. .... και πάει λέγοντας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 δυναμικό μικρόφωνο π.χ. Shure 58 ενισχυτή με ηχείο ή αυτοενισχυόμενο ηχείο Καλή διασκέδαση. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, le2020 είπε Θέλω να συνδέσω κυρίως μικρόφωνο, για φωνή δηλαδή και ναι σε πρώτη φάση μόνο στο σπίτι... Εάν πρόκειται κυρίως για φωνή ίσως πρέπει να κοιτάξεις το RC-505. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, yameth said: δυναμικό μικρόφωνο π.χ. Shure 58 Να ρωτήσω γιατί όχι πυκνωτικό? Λόγω phantom power? Επεξεργασμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση