Superfunk Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsakolis είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Αρχικά δε χρειάζεται να υπάρχουν διαμάχες ούτε ειρωνικά σχόλια ! Για τα προγράμματα τώρα βάζω τα ίδια πχ τύμπανα χωρίς κανενα εφέ κλπ ! με ίδιες σχετικά εντάσεις και κου φαίνεται λίγο πιο καθαρός ο ήχος στο cubase αλλά πραγματικά μπορεί να είναι η ιδέα μου Γι αυτό και ρώτησα μήπως το χει παρατηρήσει κάποιος στην audio engine διαφορά ! Δες την συνολική ΕΝΤΑΣΗ στο master bus καταρχήν (με κάποιον μετρητή) ,μέτρα και RMS και LUFS Το ανθρώπινο αυτί πάντα θεωρεί ότι το δυνατότερο είναι και καλύτερο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsakolis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 Κατάλαβα ! Θα το δω ! Ισως με ξεγελάει η ένταση ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 σε αυτό το παλιότερο θέμα, θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες που τεκμηριωμένα θα σε βοηθήσουν ενδεχομένως να λύσεις αρκετές απορίες σου... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsakolis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2020 Thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση