Nestoras Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι το καλύτερο σόλο που έχω ακούσει; Πιθανόν. 8 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 το καλύτερο σόλο θέλει και ανάλογο ήχο... αυτό μάλλον δεν έχει. Εχουν όμως πολλά στο snowgoose ή το moonmadness με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Sahara, drafted, hymn to her, Rhayader goes to town, stationary traveller, coming of age...,.τι να πρωτοπεις απο την μπανταρα αυτη.... 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Καλο, αλλα οχι το καλυτερο (για μενα). ΥΓ μου θυμιζει πολυ τον ηχο του waiting for something 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν γίνεται συχνά αναφορά στον Andy ως κιθαρίστα, μόνο ως συνθέτη. Είναι όμως απ’ αυτούς που εύχεσαι τα σόλο του να μην τελειώσουν. Και @dimsonic έχει ήχο που σκοτώνει. Και αν έπαιζε μπλουζ πάλι θα μας σηκωνόταν η τρίχα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και ηχαρα και σολαρα, πραγματι. Εχει πολλα εξαιρετικα σολο ο τυπος. Αυτο ειναι σιγουρα απο τα καλυτερα του. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Είναι όμως απ’ αυτούς που εύχεσαι τα σόλο του να μην τελειώσουν. Και λίγα λες. Όσο για το αν έπαιζε μπλουζ, τέτοιο παίζει συνήθως, δεν έχει παραδοσιακό χαρακτήρα βέβαια, ευτυχώς!! Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 9 minutes ago, ez said: μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) Κατσε να βγαλω σημειωματαριο... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ez είπε Και λίγα λες. Όσο για το αν έπαιζε μπλουζ, τέτοιο παίζει συνήθως, δεν έχει παραδοσιακό χαρακτήρα βέβαια, ευτυχώς!! Το συγκεκριμμένο (όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν), μαζί με τα σόλος του Μάρτιν Μπαρ στο Aqualung και του Μπομπ Νέλσον στο Adventures in a Yorkshire landscape (Be Bop Deluxe: Live) είναι απο τις κορυφαίες οργασμικές στιγμές της ροκ-μπλουζ κιθάρας, έχοντας ως κοινό παρανομαστή - και ιδιαιτερότητα - την αίσθηση του ανεκπλήρωτου, ακριβώς όπως το λες, εύχεσαι να μην τελειώσουν. Με τον @ez έχουμε 99% ίδια γούστα (π.χ. γουστάρουμε και οι 2 τον Danny Kustow), οπότε ήμουν σίγουρος για το post του. Και λέω 99% γιατί έχουμε διαφωνήσει μια φορά. Στους Fabulous Thundrbirds του αρέσει πιο πολύ ο Jimmie, ενώ εμένα ο Duke. 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Κατσε να βγαλω σημειωματαριο... 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2020 Και κιθαρίστας δεν είμαι και προκατειλημμένος είμαι, ως die hard φαν των Camel (απ' τα λίγα prog γκρουπ που γουστάρω). Παρόλα αυτά τη γνώμη μου θα την πω. Το χειρότερο σόλο του Latimer είναι καλύτερο απ' το καλύτερο σόλο του Petrucci. Αααχ, πως μ' αρέσει να ξεκινάω φλογοπολέμους! 2 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση