Προς το περιεχόμενο

Καμπίνα

nikos0937

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 126
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν τον ξέρω τον τάκη προσωπικά, μπορεί να τα 'χει, μπορεί και όχι, απλά να τα χώνει επειδή γουστάρει.

Αυτό όμως δεν μου λέει κάτι.

Προσωπικά αν βρώ κάτι που με καλύπτει και γουστάρω, θα το πάρω ανεξαρτήτως τιμής.

Αν βρω κάτι που με καλύπτει αλλά είναι πανάκριβο θα ψάξω για κάτι άλλο.

Αν βρω κάτι που είναι σκουπίδι ΔΕΝ θα το πάρω.

Αυτό με κάνει μίζερο δηλαδή;

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

scully μάλλον σε μένα αναφέρεσαι

δεν απαξιώνω ΤΙΠΟΤΕ τουλάχιστον όχι πριν το ακούσω, αλλά και τότε δεν θα το κάνω, απλα θα πω πως εμένα δεν με πείθει

αυτό όμως που μου ανάβει τα λαμπάκια είναι οι εξωφρενικές τιμές ορισμένων εταιριών

κι αυτό που με θλίβει είναι η ευπιστία πολλών καταναλωτών που πάνε και τα σκάνε χωρίς την απαραίτητη έρευνα αγοράς και την σύγκριση σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ και όχι σε τιμές ή μούρη

Αξίζει να τσακονώμαστε για κάτι τέτοιο;

Αυτό είναι το ερώτημα.

Όποιος τα'χει' date=' τα σκάει και παίρνει την τάδε επώνυμη καμπίνα.

Όποιος δεν τα'χει αλλά γουστάρει κάνει το σκατό του παξιμάδι και επίσης παίρνει την τάδε επώνυμη καμπίνα.

Όποιος δεν μπορεί/δεν θέλει να το κάνει αυτό παίρνει την μπέντον και την οποιαδήποτε μη-επώνυμη-αλλά-φτηνή καμπίνα και κάνει την δουλειά του.

Γκεγκε;[/quote']

ο φρουτοφιλος Kwstas79 εμιλησε σοφα!!!

Και gdevelek δεν σου την σπάει η ευπιστία ορισμένων να τα σκάσουν στην πιο φθηνή μάρκα; Και ακόμα μιλάς για εξωφρενική τιμή, όταν η mesa είναι η φθηνότερη (πλην της benton) σε αυτού του είδους τις καμπίνες (με τα συγκεκριμένα celestion). Εξακολουθεί να μην σου λέει τίποτα....

Και όταν στο λένε λες τα δικά σου και κρίνεις. Και μου λες αν έχω δοκιμάσει τίποτε από hb, για να εκφέρω άποψη και σου είπα ότι τουλάχισταν έχω δοκιμάσει 5-10 πραματάκια. Και τότε λες αν έχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη. Και σου λέω σιγά να μην δοκιμάζω και οποιοδήποτε σκουπίδι βγάζει η κάθε εταιρία.Δηλαδή θα πρέπει να δοκιμάζω οποιοδήποτε Lada βγαίνει για να καταλάβω αν κάποιο βγει καλύτερο έστω από seat;

Και δεν σου λέει τίποτα το ότι σου λένε και τα 2 στρατόπεδα (ξεκούρδιστοι και κουρδισμένοι) ότι δεν ισχύει αυτή η απαξίωση που κάνεις....

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δεν ξερω αν σε απασχολει η αποψη μου' date=' ή και τα υπολοιπα μελοι του φορουμ, αλλα πιστευω πως αυτο που λες ειναι τελειως λαθος... :roll: :roll: :roll:[/quote']

φυσικά και με απασχολεί η γνώμη όλων των καλοπροαίρετων. γιατί είμαι λάθος??

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

πολυ απλα, γιατι θετεις εναν παραγοντα για το ποιος "αξιζει ή οχι μια καμπινα, που για μενα τουλαχιστον, ειναι τελειως υποκειμενικοςΑυτος ειναι το επιπεδο...

Καλλιστα μπορω εγω που ξερω 3 νοτες και 2 συγχορδιες να γουσταρω να εχω εναν diezel full stack, γιατι θελω αυτες οι τρεις νοτες να ακουγονται θεικες!!!

Ειναι καθαρα θεμα κ@θλας του καθενος (και χρηματων δυστυχως) το τι εξοπλισμο θα εχει, και εννοειται πως απο την στιγμη που κανει το κεφι το και γουσταρει, πως του αξιζουν κιολας... 8)

Δηλαδή,κάποιος που το κριτήριο του σαν οδηγός του υπαγορεύει πως το 106 που οδηγά είναι καλύτερο value for money απο την οποιαδήποτε Ferrari, μπορεί έτσι απλά να απαξιώνει την Ferrari ?

Για πολλοστη φορά θα υπογραμμίσω πως δεν χρειάζεται να προβαίνουμε σε γενικεύσεις όταν δεν έχουμε απτή εμπειρία !

Αν οι ανάγκες σου καλύπτονται απο μια Harley Benton, τότε μπράβο σου και όλοι μαζί σου, αλλά αν τα κριτήρια σου μπορούν να αξιολογήσουν μια Boogie ή μια VHT καμπίνα τότε η HB δεν υπάρχει κάν στην εξίσωση γιατί πολύ απλά έχεις αρχίσει να ακούς άλλες παραμέτρους, είναι τόσο απλό !

Γιατί δηλαδή θα πρέπει η Προκρούστεια λογική να ισχύει εδώ ?

Τα High End δεν έχουν σχέση με τα Budget προϊόντα γιατί καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό, εμείς γιατί επιμένουμε να τα συγκρίνουμε ?

Leo got it right the first time

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου