fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 5 hours ago, dimsonic said: Ωραίο παίξιμο, μου φέρνει Neal Schon... Είναι διαχρονικός ο αλήτης ο Schon, και στον ήχο και στο παίξιμο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 9 minutes ago, fusiongtr said: Είναι διαχρονικός ο αλήτης ο Schon, και στον ήχο και στο παίξιμο. δηλ συμφωνεις και συ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Επειδη μου αρεσει παιξιμο του bill, θα ψαξω να ακουσω αυτον τον Schon να δω τι λεει. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, dimsonic said: δηλ συμφωνεις και συ? Να σου πω. Έχει στοιχεία, αλλά όχι κατευθείαν από αυτόν. Αν ακούσεις "σύγχρονο metal" είναι χαρακτηριστικός αυτός ο ήχος σε κάποιες "σχολές". Το βιμπράτο επίσης παραπέμπει σε Vinnie Moore (και φυσικά Yngwie) στυλ. Ο Schon πάντως αν και σχετικά άγνωστος στους θιασώτες του είδους, έχει αφήσει σφραγίδα. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 2 minutes ago, fusiongtr said: Το βιμπράτο επίσης παραπέμπει με Vinnie Moore στυλ. εντάξει, έχει κι απ αυτόν, αλλά ο άλλος έχει αφήσει μεγάλη στάμπα οπότε εκεί πάει το μυαλό μου με τη μία 6 minutes ago, gkourmoul1 said: Επειδη μου αρεσει παιξιμο του bill, θα ψαξω να ακουσω αυτον τον Schon να δω τι λεει. Εσένα οι κηδεμόνες σου πρέπει να κάνουν υπερωρίες ε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, gkourmoul1 said: Επειδη μου αρεσει παιξιμο του bill, θα ψαξω να ακουσω αυτον τον Schon να δω τι λεει. Είχε ίσως τον πιο ζουμερό ήχο της εποχής του μαζί με τον Tom Scholz. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 και κάποιον δίπλα του να τον γκαζώνει στα μικράτα του με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 16 minutes ago, dimsonic said: και κάποιον δίπλα του να τον γκαζώνει στα μικράτα του Ποιον εννοείς, τον Santana? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Παιδιά ευχαριστώ πολύ αλήθεια, έχω ακούσει αρκετά τα προηγούμενα χρόνια και Schon και Journey και Vinnie Moore, γενικά μου αρέσει πολύ εκείνη η φουρνιά. Ειδικά ο Schon πέρα από παικταράς, έγραφε και σοβαρά τραγούδια. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Κατσε να βγαλω το μπλοκακι να σημειωνω... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση