geka Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Εχω διαβάσει και σχετικά θέματα στο forum αλλά το ξαναθετω. Αποφάσισα να δώσω το Drum machine και να γράφω drums μέσω υπολογιστή κατευθείαν με κάποιο vst. Αυτά τα οποία με ενδιαφέρουν ειναι: 1) προφανώς όσο γίνεται πιο αληθοφανή τύμπανα. Να μπορώ όμως κι εγώ να τα επεξεργαζομαι ξεχωριστά όσον αφορά το eq, το panning κλπ. Γενικά εκτός των drums τα άλλα όργανα ηχογραφούν ται αρκετά καλά. Στα ντραμς ψιλοσκονταφτω 2) να έχει λούπες αρκετές και εύκολα να μπορώ να επεξεργαζομαι κάποια γεμίσματα κλπ για ν μην υπάρχει μονοτονια 3) ευκολία στον χειρισμό. Δεν θέλω να παιδεύω πολύ. Γι αυτό δίνω κ το drum machine.. Είμαι μεταξύ ez drummer 2 ( που νομίζω ότι καλύπτει τα παραπάνω) και superior( που απ ότι διαβάζω θέλει λίγο παραπάνω σκάψιμο.). Κατά τη γνώμη σας οποίος έχει ασχοληθεί ας πει μια γνώμη αν είμαι σε καλό δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ez Drummer 2 αν θες ένα έτοιμο product που με λίγη δουλειά στο mix θα στέκεται αξιοπρεπέστατα. Ez Drummer Superior 3 αν σε παίρνει οικονομικά και θες να καείς στο programming. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν ξέρεις τι κάνεις (εγώ πχ δεν πολυξέρω) βγάζεις πολύ καλό αποτέλεσμα. Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2020 από BillTrantos More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Και εγω το 2 εχω, ειμαι ασχετος, και κανω κουτσα κουτσα τη δουλεια μου. Βοηθα πολυ. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Τα Superior 3 είναι Ferrari , πρέπει όμως να ξέρεις και να την οδηγείς. Ενώ θα πρέπει να γνωρίζεις και από ντραμς (τις ηχητικές διάφορες δηλ. μεταξύ των διαφορετικών τύπων,μεγεθών των τυμπάνων και πιατινιων ) για να μη πελαγοδρομεις στο χάος... Τα EZ2 είναι πιο απλά για κάποιον που δεν έχει πείρα στη μίξη των τυμπάνων και είναι πιο "έτοιμα" στον ήχο. Επεξεργασμένο 19 Αυγούστου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Σας ευχαριστω ολους. Κτ ξερω απο επεξεργασια στα drums αλλα δεν θελω να πελαγοδρομησω. Μπορω στο ez drummer να εχω σε ξεχωριστα καναλια τα μερη του drum set; Πχ απο 1 preset ετοιμο η που θα το χω ψιλοαλλαξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 1 hour ago, geka said: Σας ευχαριστω ολους. Κτ ξερω απο επεξεργασια στα drums αλλα δεν θελω να πελαγοδρομησω. Μπορω στο ez drummer να εχω σε ξεχωριστα καναλια τα μερη του drum set; Πχ απο 1 preset ετοιμο η που θα το χω ψιλοαλλαξει Ναι εννοειται. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Ελαφρώς off topic: Για το BFD3 τί άποψη έχετε γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 37 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Ελαφρώς off topic: Για το BFD3 τί άποψη έχετε γενικά; Τα χρησιμοποιούσα παλιά, προτιμώ τα S3. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Ναι, κι εμένα καλά μου φαίνονται, αν και λίγο περίπλοκα στο χειρισμό. Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα πάντως.. Αυτά τα S3 τί είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2020 30 minutes ago, John Tzinieris said: Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα πάντως.. Αυτά τα S3 τί είναι; H toontrack βγάζει δυο σειρές, την ez drummer 2 και superior drummer 3 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση