Superfunk Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε αφού είναι προγραμματιστής όχι - δεν δοκίμασα ακόμα Εμ εκεί είναι το πρόβλημα. Πρέπει να είσαι ντράμερ για να προγραμματίζεις σαν ντράμερ ώστε να ακούγεται σαν να παίζει ντράμερ Μη ξεχνάς ότι ακόμα και στα 80s που τα μισά άλμπουμ είχαν μόνο Linn Drum .... ντράμερ τα προγραμμάτιζαν. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Ποτε δε μου αρεσε το beat του BJ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Ποτε δε μου αρεσε το beat του BJ Γιατι μας το λες? Σε ΡΩΤΗΣΕ κανεις? Αρεσε σε 100.000.000 ανθρωπΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ παντως (τοσες ειναι περιπου οι πωλησεις του αλμπουμ) Επεξεργασμένο 16 Αυγούστου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Κοιτα να δεις εχω την αποψη οτι το μπητ δεν πρεπει να ειναι μονοτονο και μου βαζεις ως παραδειγμα το bj. Ειναι λογικο συνεπως να απαντήσω οτι δεν μου αρεσε ως μονοτονο. Δεν με ρωτησε κανεις αλλα ερχεται απο μονο του ως απάντηση. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, dimsonic είπε McVie changed her mind after Buckingham "fashioned three sections out of identical chords, making each section sound completely different. Παρ'όλο που οι Fleetwood Mac δεν μου αρέσουν, πάντα θαύμαζα τον Lindsey και τους παρακολουθούσα εξαιτίας του. Το ένστικτό μου με δικαιώνει. Και σπουδαίος περφόρμερ με υπέροχα άσχημη κιθάρα. Θα ήθελα πολύ αν ειχα χρονο και ικανότητες, να αναλύσω τέτοιου ειδους "αόρατες ευφυίες" σε αγαπημενα τραγουδια. Προς το παρόν ξαναακουσα το αρχικό παρΑδειγμα του θρεντ μετά από τις επισημάνσεις του Σπυρου. Και τον ευχαριστώ γιατί μας παραδίδει μίνι σεμινάρια, χωρίς αυτό το θρεντ, θα περνούσε απαρατήρητο το κομμάτι μπροστά απο τ' αυτιά μου. 3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 αν σου αρέσει τόσο (δικαίως) αν θες να σου δανείσω τους προσωπικούς του δίσκους. Είναι όντως πολύ καλοί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε δίσκους Δεν έχω πικάπ Δεν έψαξα ποτέ περισσοτερο γιατί η μουσική τους-πλην εξαιρεσεων- δεν ειναι του γούστου μου και υπεθεσα ότι εκει θα κινούνταν και solo. Από προκαταληψη δηλ. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 1 minute ago, Πνοή και Νύξη said: Δεν έχω πικάπ Δεν έψαξα ποτέ περισσοτερο γιατί η μουσική τους-πλην εξαιρεσεων- δεν ειναι του γούστου μου και υπεθεσα ότι εκει θα κινούνταν και solo. Από προκαταληψη δηλ. σε άυλη μορφή τα έχω. δεν κινούνται τα σολο του προς μακ μεριά. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Just now, dimsonic said: σε άυλη μορφή τα έχω. Πρωτη φορα ακουω να δανειζουν κατι σε αυλη μορφη. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2020 θα τα τραγουδήσω 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση