cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, sultan of string είπε μη βάζεις quotes από ελληνικές ταινίες. παρεξηγιέται κόσμος ποιος παρεξηγήθηκε? Να έρθει να με βρει να μου ζητήσει το λόγο 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Cos, σταμάτα το bullying... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Η ερμηνεία του Κουρκουλου σε αυτή τη σκηνή είναι οσκαρικη, έχει στιγματίσει μια γενιά kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, cos_dr είπε ποιος παρεξηγήθηκε? Να έρθει να με βρει να μου ζητήσει το λόγο Κύριε, Κύριε, να πιω? Ο Κατάρ-Κ, σπάστου τα χέρια, να ησυχάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Κύριε, Κύριε, να πιω? Ο Κατάρ-Κ, σπάστου τα χέρια, να ησυχάσουμε Έχεις εμμονή με τον φίλο μας τον καταρράχτη μου φαίνεται. Γιατί ρε Σάμη, αφού είσαι καλό παιδί, γιατί έτσι? Οι εμμονές είναι κακό πράγμα. Και εγώ με τον @trolley γίνομαι εμμονικός καμιά φορά και κανα δύο άλλους ίσως, αλλά είμαστε όλοι φίλοι καλοί και παλιοί. Να λέμε να είμαστε καλά και αγαπημένοι και με τα καλά μας και με τα στραβά μας. ΝΟΙΖ, τέλος. Άντε να ακούσεις στο music ένα βινύλιο που βάζω και εγώ τώρα κομματάκι, να δεις πως γίνονται οι ΖΕΣΤΕΣ παραγωγές, να μην τρέχεις στα στούντια. Επεξεργασμένο 26 Ιουλίου από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση