Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Αν την πάρεις, σου κανω δώρο τουλαχιστον νίκελ control plate/controls και μαύρο cover στον μεσαίo. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 για να είμαι ειλικρινής τα χρυσά είναι τα πρώτα που με ενοχλούν. Μετά το κόκκινο. Σαν eject button είναι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Είναι για να την παίζεις χωρίς να χρειάζεσαι γυαλιά... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε για να είμαι ειλικρινής τα χρυσά είναι τα πρώτα που με ενοχλούν. Μετά το κόκκινο. Σαν eject button είναι. Εμένα μου αρέσει το κοκκινακι . Δίνει χαραΧτηρα. Γενικά μου αρέσει το όλον ατσουμπαλο της.. ΛΑινε ότι αν την πάρεις θα παίζεις και σαν τον BM. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 3 minutes ago, Superfunk said: ΛΑινε ότι αν την πάρεις θα παίζεις και σαν τον BM. Marketing trick. Το σιγουρο ειναι οτι αποκτας τικ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, dimsonic είπε Marketing trick. Το σιγουρο ειναι οτι αποκτας τικ I don't catch you www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 20 minutes ago, gkourmoul1 said: Είναι για να την παίζεις χωρίς να χρειάζεσαι γυαλιά... Να προσέχουμε και λίγο τι λέμε έτσι? Είμαστε και κάποιας ηλικίας κάποιοι εδώ μέσα. Και δεν την παίζουμε όλοι με γυαλιά κι ας μην βλέπουμε καλά. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Και δεν την παίζουμε όλοι με γυαλιά κι ας μην βλέπουμε καλά. Εμένα είναι τεράστια οπότε την γΛεπω και χωρίς γυαλιά. Απλά έχει μεγάλο... Headstock και καμμιά φορά αφήνει σημάδια στο ταβάνι. Επεξεργασμένο 18 Αυγούστου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 1 minute ago, Superfunk said: καμμιά φορά αφήνει σημάδια στο ταβάνι. Κι εσύ σε κάσα κοιμάσαι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2020 31 minutes ago, Superfunk said: I don't catch you Απο το μπεντερ 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση