Nestoras Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Yannis Methenitis είπε Η Τελεκαστερίτιδα θερίζει. Κάνει πυρετό; Φαίνεται δεν απέκτησε ανοσία από πριν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nestoras είπε Φαίνεται δεν απέκτησε ανοσία από πριν. μετα τα 40 χρόνια χρειάζεται δεύτερη δόση. Αλλά την έκανα με squier και δεν έπιασε. Ετσι αναγκάστηκαν να κάνω τρίτη δόση τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 60. Και μάλιστα ενισχυμένη. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimsonic είπε μετα τα 40 χρόνια χρειάζεται δεύτερη δόση. Αλλά την έκανα με squier και δεν έπιασε. Ετσι αναγκάστηκαν να κάνω τρίτη δόση τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 60. Και μάλιστα ενισχυμένη. Τώρα έχεις προστασία από Telecaster περίπου 90%. Μπορείς να νοσήσεις, αλλά δεν θα πας στην ΜΕΘ. Στον Νάκα όμως, μπορείς να ξαναπάς για βλεφάριασμα. Κι αν νοσήσεις ... χτυπάς άλλη μια. Μεγειές παλικάρι μου, και καλόπαιχτη. Επεξεργασμένο 23 Σεπτεμβρίου 2021 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 23/9/2021 στις 10:05 ΠΜ, dimsonic είπε one's too few, three too many Εγω μια και αυτη με το ζορι βλεπω.............. :-) :-) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε Εγω μια και αυτη με το ζορι βλεπω.............. :-) :-) η μαμά μου μου έμαθε να κοιτάω πάντα την ούγια...να γράφει Πειραϊκή Πατραϊκή με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση