ex-Dr. No Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε αυτός σε αντιγράφει Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Τραμπαρίφας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 κανένας δε με αντιγράφει. Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως. Ανακεφαλαίωση έκανα, καθώς μπήκαν κάποιες αμφισβητήσεις στο μεταξύ, ότι είναι ακριβή κλπ απ την άλλη προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε μπήκαν κάποιες αμφισβητήσεις στο μεταξύ, ότι είναι ακριβή κλπ Που μπηκαν? Εγω δεν τις βλεπω,το αντιθετο μαλιστα. Πάντως υπάρχει και πιο φθηνο option (ΑΝ το βρεις μεταχειριΖμενο βεβαια) https://reverb.com/item/1935331-valley-arts-brent-mason-signature-custom-pro-telecaster-electric-guitar-w-ohsc https://www.vintageguitar.com/3159/valley-arts-brent-mason-signature-model/ εχει βεβαια 14αρι radius, τερατωδες μπρατσο & ΔΕΝ ειναι Fender.... Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 και δεν έχει bender με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Τραμπαρίφας είπε Φίλε αυτός σε αντιγράφει Δεν προσέχεις. Πόσταρα 1ος, αναφερόμενος μάλιστα και στην κωλυσιεργία του SF. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Επιτέλους.... και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Επιτέλους.... και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος! Τι, φοβάσαι μην κακοκαρδίσεις κανέναν; Θέλει κόπο να κάνεις μια τελε τόσο άσχημη/απωθητική. 1 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Θέλει κόπο να κάνεις μια τελε τόσο άσχημη/απωθητική. Να πούμε όμως ότι ο Mason δεν ήθελε μια κιθάρα όμορφη, αλλά ένα εργαλείο δουλειάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) O Brent είναι από άλλο πλανήτη, άμα πω όμως ότι ο Vince μ' αρέσει πιο πολύ ... Μετά ανακάλυψα ότι εδώ παίζει με τον ενισχυτή μου (έχει 2 βέβαια και 100 βατ αλλά αναγνωρίζω το ηχόχρωμα). Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση