Nestoras Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Με 45 EUR καινούργιο παίρνεις το TC Electronic Mojo Mojo το οποίο kicks the TS9's behind from now till doomsday and twice on Sundays Δεν είναι πράσινο όμως. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 5 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Ακόμη κι έτσι, διαδικτυακά αργά ή γρήγορα θα βρεις ts9 στα 80€ ή και πιο κάτω. Στο ebay βρίσκεις και τώρα στα 80, αλλά είναι τα μεταφόρια που ανεβάζουν την τιμή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε 5 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε Ακόμη κι έτσι, διαδικτυακά αργά ή γρήγορα θα βρεις ts9 στα 80€ ή και πιο κάτω. Με 45 EUR καινούργιο παίρνεις το TC Electronic Mojo Mojo το οποίο kicks the TS9's behind Δεν αμφιβαίλνω. Το έχουν ένα κάρο φίλοι μου. Όπως και άλλα εξαιρετικά clones φθηνά. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 1 minute ago, Nestoras said: Δεν είναι πράσινο όμως. Οικολόγος? Να ντο βάψεις φίλως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Δεν είναι πράσινο όμως. Πρώτα πεθαίνει ο Έλληνας και μετά το ΠΑΣΟΚ μέσα του. 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να ενημερώνεις έναν πωλητή για την τρέχουσα αξία. Μπορεί να του έχει διαφύγει, δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να κάθονται πάνω απ' τον υπολογιστή και να τσεκάρουν τιμές συνεχώς, ούτε είναι όλοι "επαγγελματίες" στις αγοραπωλησίες μέσω αγγελιών. Κάποιοι είναι άσχετοι με το αντικείμενο ή πουλάνε μια φορά στα 2-3 χρόνια. Εγώ το έχω κάνει τηλεφωνικά και μου λέει ο άνθρωπος "μισό να τσεκάρω" και επιτόπου μου έριξε την τιμή σε καλό ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Οικολόγος? Να ντο βάψεις φίλως. Αν δεν είναι πράσινο το Tube screamer δε λέει. Είναι σαν να βγεις να πάιξεις ροκ (το αυθεντικό) με Parker. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nestoras είπε σαν να βγεις να πάιξεις ροκ (το αυθεντικό) Αμ πες μου έτσι και τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να παίξω το ροκ το αυθεντικό το Μαραθωνιτικο.... ΠαΓαινω να πάρω ένα ΤS9 ,στη Χαριλάου Τρικούπη εχουνΕ; Επεξεργασμένο 10 Αυγούστου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 1 minute ago, Superfunk said: Αμ πες μου έτσι και τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να παίξω το ροκ το αυθεντικό το Μαραθωνιτικο.... Με Parker παίζεις? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Αμ πες μου έτσι και τόσα χρόνια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να παίξω το ροκ το αυθεντικό το Μαραθωνιτικο.... Δεν είδα Parker όταν ήρθα. Μήπως την είχες κρύψει; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση