Haris Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 https://www.blabbermouth.net/news/legendary-iron-maiden-and-deep-purple-producer-martin-birch-dead-at-71/ Ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς των δεκαετιών 70 και 80. Η υπογραφή του είναι σε μερικούς από τους επιδραστικότερους ροκ δίσκους όλων των εποχών. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διαμορφώσει την προσωπική μου μουσική αισθητική και την αισθητική μιας ολόκληρης γενιάς. Δείτε τη δισκογραφία του στη Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Birch Θα λείψει. 1 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Τεράστια απώλεια. Μια σχολή μόνος του.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 33 minutes ago, D'Ailleurs said: Τεράστια απώλεια. Μια σχολή μόνος του.... Αυτο ακριβως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 σπουδαίος παραγωγός. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Πραγματικά σε πιάνει δέος από τα άλμπουμς στα οποία έχει βάλει την υπογραφή του. Από Heaven and Hell μέχρι Seventh Son, και από Machine Head μέχρι Rising. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι συνταξιοδοτήθηκε το 1992 με το fear of the dark, δηλαδή όταν δεν ήταν ούτε καν 45άρης. Να μου πεις, όταν έχεις τέτοιους δίσκους στο ενεργητικό σου, πόσο παραπάνω να δουλέψεις.... R.I.P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, gvour είπε Αυτο ακριβως. Έτσι! Οι maiden στο πρώτο άλμπουμ δίστασαν να του ζητήσουν συνεργασία,λόγο του ονόματος που είχε. Ο ίδιος είχε πει το εξής. Εγώ ήθελα να αναλάβω την παραγωγή του ομόνιμου οι ίδιοι το θέλανε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. 1 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση