gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Φούντωσε ο covid στην περιοχή, σταμάτησα -προσωρινά- τις πρόβες, και είπα να ρίξω μια σύντομη μπλουζιά (με τη βοηθεια ενος backing track) για να ξεχάσω τον πόνο μου. Η επόμενη, ελπίζω, θα είναι σε ματζόρε... Your browser does not support the HTML5 audio tag blues C minor.mp3 Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2020 από gkourmoul1 10 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 Λοιπόν: Είναι παιγμένο με κόντρα μπάσο που φοράει χορδές La Bella τις 7729Μ (199ευρω το σετ),οι χορδές είναι τουλάχιστον δεκαετία και από το σκάσιμο καταλαβαίνω ότι έχεις το χέρι πολύ κοντά στον έβενο του μανικιού! Πέρα από την πλάκα το κομμάτι βγάζει πολύ συναίσθημα και έχει ότι θα ήθελα να είχε ενα δικό μου κομμάτι! Απαιχτος!!! 1 1 Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Backing track ειναι (το διορθωσα και στο πρωτο ποστ). Γι' αυτο το εχω και στο show off και οχι στο mix. Λιγη κιθαριτσα, απο καρδιας, επαιξα απανω του... Χαιρομαι που σου αρεσε! Επεξεργασμένο 8 Αυγούστου 2020 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Ωραίος ήχος και παίξιμο Γιώργο. Μου θύμησες λίγο Gary Moore... 13 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Η επόμενη, ελπίζω, θα είναι σε ματζόρε... Μην νομίζεις κι αυτό ματζόρε είναι, Eb συγκεκριμένα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Απόλαυση.... 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Έβγαλες πόνο.Εύγε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Πολυ ωραιο παιξιμο Γιωργη και μπραβο για μια ακομη φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Να 'στε καλα ωρε παλικαρια!!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 Green-ο Bloomfield-ο φέρνεις εδώ. Ωραίος Γιώργο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2020 7 minutes ago, fusiongtr said: Green-ο Bloomfield-ο φέρνεις εδώ. Ωραίος Γιώργο. Μολις τον εψαξα (δεν τον ξερω). Απιστευτος! Ταιριαζει περισσοτερο στο γουστο μου, σε σχεση με τον green. Αυτος ειναι πιο μοντερνος και τσαχπινης. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση