Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Βγηκαν τα αποτελεΖματα εχομεν και λΑΙμε αι συμεΤοχε των εξαιρετων συμφορουμητων που με τιμησαν: into: ενα "κομμενο" ριφ του @Τραμπαρίφας Αναποδες κιθαρες: ενα επισης πειραγμενο και κομμενο ριφ του @yannisp 30"-1.40: @mpamps 1.40-2.00: @yannisp 2.05-2.30: @Τραμπαρίφας 2.35-2.50: @gvour 2.50-3.15: @Τραμπαρίφας 3.25-3.45: @gvour σας μερσΩ ολΟΙ! Your browser does not support the HTML5 audio tag noiz jam.mp3 Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Superfunk 8 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 δύσκολα πράγματα.... απ την Κική απ την Κοκό....ποιόν να διαλέξω δεν μπορώ... μετά βίας και στα σημεία διαλέγω το μέρος μετά το 3.45 Πάντως αυτή η μηχανή, ό,τι της ρίξεις μέσα SF βγάζει... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Πάντως αυτή η μηχανή, ό,τι της ρίξεις μέσα SF βγάζει... Ε ,ετσι ημεθα εμεις οι διασημοι πΡοαγωγοι... Εχουμε signature sound που λενε και στο χωριό μου Επεξεργασμένο 12 Αυγούστου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 πολύ καλό. Εγώ δεν πρόλαβα, ήθελα να βάλω κάτι, αλλά δεν πειράζει που δεν πρόλαβα. Και να προλάμβανα άντε κανα synth lead ή κανα hammond να βαζα γιατί οι κιθάρες μου δεν ειναι πραγματικές αν και ο καλλιτέχνης θα τις διαμόρφωνε πιστεύω. Το track το έχω. Θα τζαμάρω μέσα στο ΣΚ μόνος μου για πάρτη μου πάνω στο κομμάτι και εγώ θα τα στείλω και αμα δεν έχει όρεξη ο καλλιτέχνης, θα το μιξάρω μόνος μου για πάρτη μου και θα το βάλω και ας μην ακουστεί όπως ακούγεται αυτό το αποτέλεσμα. Who cares? Το θέμα ειναι να την βρίσκω. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα αντικειμενικά και μπράβο στους συμμετέχοντες. Μπράβο και στον master!!!!Εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Εύγετε σ' όλους. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Ζηλεύω! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2020 Μαλλον δεν το εστειλα καλα παρκαρισμενο και ειμαι εξω στο χρονο,ποιος νοιαζεται ομως τελικα? Πταισματα. Ειναι εξαιρετο και μπραβο σε ολους σας παλικαρια. Τοσο καλα παιξιματα. Ομοιως στον ΣΦ και φχαριστουμε. Παντα τετοια ομορφα. 4 hours ago, dimsonic said: Αυτή η μηχανή, ό,τι της ρίξεις μέσα SF βγάζει... ++ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 9 ώρες πριν, gvour είπε και ειμαι εξω στο χρονο,ποιος νοιαζεται ομως τελικα? Μια χαρά είσαι ντοτ γουορι σουΙνγκαρεις καλύτερα εκεί που σε έβαλα 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 Όλοι είστε υπέροχοι. Μπράβο μάγκες, μπράβο και στον SF για το ωραίο όλον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όλοι είστε υπέροχοι. Μπράβο μάγκες, μπράβο και στον SF για το ωραίο όλον. Επικροτώ και στηρίζω. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση