D'Ailleurs Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2020 Από την γειτονική Ιταλία έρχονται οι Panico Guitars, stratοειδής κιθάρες με ωραία specs, λογική τιμή και όμορφο look. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί Warman pickups με ξεπερνά λίγο, από την άλλη ίσως είναι απόδειξη ότι οι φτηνοί μαγνήτες μπαίνουν άνετα σε λίγο πιο ακριβά όργανα. Τσεκάρετε εδώ: https://www.panicoguitars.com/en/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2020 Σίγουρα τις φτιάχνει μόνος του? Το headstock είναι αντίγραφο της Vintage. Μήπως ψωνίζει κι αυτός απ' το ίδιο κινέζικο εργοστάσιο και απλά τα βάφει και συναρμολογεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 17 hours ago, >PE-LD< said: Σίγουρα τις φτιάχνει μόνος του? Το headstock είναι αντίγραφο της Vintage. Μήπως ψωνίζει κι αυτός απ' το ίδιο κινέζικο εργοστάσιο και απλά τα βάφει και συναρμολογεί? Δεν αποκλείεται, είναι και σχετικά χαμηλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που πήρα Vintage στα 300 ευρώ, με τα προβλήματα που έχει βγάλει το όργανο (nut, τάστα, διακόπτης, ποντεσιόμετρα), έχω φτάσει ήδη στα 500.. Τελικό προσωπικό συμπέρασμα, μια μεταχειρισμένη Fender ΜΙΜ θα ήταν η πιο τίμια λύση και με καλύτερη αξία μεταπώλησης.Edit: Τα προβλήματα μέσα σε 6 μήνες, με νορμάλ προς ελάχιστο παίξιμο, γιατί έχω και άλλο όργανο Επεξεργασμένο 5 Αυγούστου 2020 από 1_4_5 Alive Γιώργος - Keep Blues Alive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 Χρησιμοποιεί dead cheap parts (μαγνήτης 15-20€, απομίμηση wilkinson trem 20€, κλειδια ≤15€), απλή ξυλεία, εύκολα φινιρίσματα. Πιθανόν από κοντά αντικατοπτρίζουν την τιμή τους, πραγμα καθ' όλα θεμιτό αν υπάρχει ζήτηση για αυτό. 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 6 hours ago, 1_4_5 Alive said: Εγώ πάντως που πήρα Vintage στα 300 ευρώ, με τα προβλήματα που έχει βγάλει το όργανο (nut, τάστα, διακόπτης, ποντεσιόμετρα), έχω φτάσει ήδη στα 500.. Τελικό προσωπικό συμπέρασμα, μια μεταχειρισμένη Fender ΜΙΜ θα ήταν η πιο τίμια λύση και με καλύτερη αξία μεταπώλησης.Edit: Τα προβλήματα μέσα σε 6 μήνες, με νορμάλ προς ελάχιστο παίξιμο, γιατί έχω και άλλο όργανο Η american fender μου εβγαλε τα ιδια προβληματα σε nut και ταστα. Μη σου κατσει.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2020 6 hours ago, 1_4_5 Alive said: Εγώ πάντως που πήρα Vintage στα 300 ευρώ, με τα προβλήματα που έχει βγάλει το όργανο (nut, τάστα, διακόπτης, ποντεσιόμετρα), έχω φτάσει ήδη στα 500.. Τελικό προσωπικό συμπέρασμα, μια μεταχειρισμένη Fender ΜΙΜ θα ήταν η πιο τίμια λύση και με καλύτερη αξία μεταπώλησης.Edit: Τα προβλήματα μέσα σε 6 μήνες, με νορμάλ προς ελάχιστο παίξιμο, γιατί έχω και άλλο όργανο Δύο vintage έχουν περάσει από τα χέρια μου πότε δεν είχαν θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση