funk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Βασικα επειδη θα αλλαξω ηχεια και θα παρω active (yamaha hs 50) αντι να καταφυγω σε μια λυση οπως ειναι το M Patch 2 για να ελεγχω τις σταθμες που θα ακουω σκεφτικα να παρω μια κονσολιτσα και απο εχει να ρυθμιζω τα monitors. Η μουσικη μου ειναι καθαρα ηλεκτρονικη αλλα ισως και να γραψω και καμια κιθαρα στο μελλον.. οποτε θα με βοηθησει και σε αυτο! Ειμαι μεταξυ 2 1) "soundcraft compact 4" 2) "tapco mix 100" (αν και δεν καταλαβα αν εχει balanced εξοδους για τον η/υ αλλα εχει super τιμη) ποια μου προτεινετε? τι συνδεσμολογια θα ακολουθησω για καρτα ηχου, κονσολα, ηχεια ? μηπως λετε να δω και τιποτα απο behringer π.χ xenyx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 θα σου προτεινα soundcraft αλλα εγω εχω μια yamaha mg και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.επισης κοιτα κατι και σε mackie. 2 φορες ειχα behringer και τις 2 την πουλησα...Ε Υ ΤΥ Χ Ω Σ !!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 οι tapco της mackie δεν είναι; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Για behringer οντως δεν το βλεπω, απλα την εβαλα σαν μια "αλλη" επιλογη. Ναι η tapco της mackie ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 εγώ σου λέω απ όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα να πάρεις την tapco πάρε μια μικρή αφού δεν θέλεις και πολλά κανάλια και στο φινάλε αν δεν σου κάνει την στέλνεις πίσω μέσα σε ένα μήνα και τσιμπάς κάποια άλλη :wink: αλλά με τις τιμές που έχουν καλύτερα να την χαρίσεις αντί να την στείλεις πίσω ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 H tapco μου αρεσει πολυ αλλα δεν εχω καταλαβει αν εχει balanced εξοδους για record στο pc..... Εχει κανεις υποψη του τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση