gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Νέος ήχος. Στην αρχή παίζω cleanish σε origin 20 και μετά ενεργοποιώ το πετάλι (sd9 με gain στη μέση). Στη μέση του κλιπ παίζω με το volume. Καθαρίζει απίστευτα. Πως σας φαίνεται? Your browser does not support the HTML5 audio tag strat new.mp3 Και εδώ με τον blackstar, πάλι το sd9 μπροστά από το βρώμικο κανάλι του ενισχυτή. Καθαρίζει εκπληκτικά, και δίδει τον όγκο που λείπει. Νομίζω πέτυχα διάνα το πετάλι. Your browser does not support the HTML5 audio tag strat new 2.mp3 Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2020 από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Και έχει και ελάχιστο εως καθόλου θόρυβο, για το gain που κουβαλά. Και εδώ το sd9 με τέρμα gain στο καθαρό κανάλι του blackstar. Πιο scooped ηχος. Μου αρέσει. Your browser does not support the HTML5 audio tag strat new 3.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 δεν μου άρεσε κανείς. Ίσως με τα ζόρια ο 3ος είσαι και ελαφρώς ξεκούρντιστος. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 8 minutes ago, dimsonic said: δεν μου άρεσε κανείς. Ίσως με τα ζόρια ο 3ος Αφου εσενα δεν σου αρεσει το ντιστορσιο. Εξαλλου, εαν εφτιαχνα ηχο να σου αρεσει, δεν θα αρεσε σε μενα μετα... 8 minutes ago, dimsonic said: είσαι και ελαφρώς ξεκούρντιστος. Καθε Δευτερα κουρδιζω 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 2 minutes ago, gkourmoul1 said: Αφου εσενα δεν σου αρεσει το ντιστορσιο. Εξαλλου, εαν εφτιαχνα ηχο να σου αρεσει, δεν θα αρεσε σε μενα μετα... Καθε Δευτερα κουρδιζω απορώ πως γίνεται να μας αρέσει και στους δυο ο Ρομπεν Τραούρης. Εγώ κουρδίζω κάθε 29/2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα μετά από καιρό. Παίζω με Koch Twintone. Για fat ήχο χρησιμοποιώ το overdrive + boost κανάλι. Πάνω σε αυτό, για έξτρα gain ρίχνω το SD-1 σε ρόλο booster. Αν θέλω έξτρα volume boost, έχει ο ενισχυτής δεύτερο master. Καθαρίζω με volume pot. Ως εδώ καλά. Αυτό που δεν διάβασα μέχρι τώρα (και κάνω εγώ, αν έχει ειπωθεί συγχωρέστε με) είναι να χρησιμοποιώ διαρκώς τα tone controls της κιθάρας. Σε συνδυασμό με τις εναλλαγές στους μαγνήτες, έχω τα πάντα στην διάθεσή μου. Ίδιο στήσιμο έχω και στη LP με την διαφορά πως την συνδέσω στο low output του ενισχυτή (για το τελείως καθαρό). Ωραιότατο παχύ ήχο παίρνω επίσης αν στο overdrive του ενισχυτή (χωρίς το boost) ρίξω το klon (ryra). Για extra gain απλά ρίχνω το boost του ενισχυτή. Κάαααπως έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αν ηξεραν ολοι πως η κιθαρα τους μπορει να βγαλει τον ηχο του Ηank Marvin (επιτομη start ηχου κατ εμε). θα εστελναν τον "fat" sound κατ ευθειαν σε διαιτολογο 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 7 minutes ago, qesh said: Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αν ηξεραν ολοι πως η κιθαρα τους μπορει να βγαλει τον ηχο του Ηank Marvin (επιτομη start ηχου κατ εμε). θα εστελναν τον "fat" sound κατ ευθειαν σε διαιτολογο Λες να μην ξερουν; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Δεν ξερω τι ξερουν Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, qesh είπε Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αν ηξεραν ολοι πως η κιθαρα τους μπορει να βγαλει τον ηχο του Ηank Marvin (επιτομη start ηχου κατ εμε). θα εστελναν τον "fat" sound κατ ευθειαν σε διαιτολογο Ναι αλλά αΦτουνοι παίζουν ρωΟυκ Τι να τους κάνει ο ήχος του Hank? Εγώ πάντως ΜΟΝΟ αυτόν τον ήχο κΣερω να βγαΝω Επεξεργασμένο 23 Ιουλίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση