gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα κάποιες δοκιμές για να δώσω παχύ ήχο σε strat (δεν είναι και το πιο εύκολο), και κατέληξα να μπουστάρω με το ταπεινό mxr dirtortion+ ένα άλλο od πετάλι, ή βρώμικο ενισχυτή. Και μου άρεσε αρκετά το αποτέλεσμα. Εδώ μπουστάρω το βρώμικο κανάλι του ht1r (gain ενισχυτή στη μέση, και στο πετάλι τέρμα volume και gain στο 3). Το mxr φαζίζει αρκετά και έχει την ιδιότητα να "παχαίνει" το βρώμικο πετάλι ή ενισχυτή που ακολουθεί. H strat φορά texas special μαγνήτες. Your browser does not support the HTML5 audio tag record strat.mp3 Εσύ πως επιτυγχάνετε παχύ lead ήχο με την στρατ σας? Τι "συνταγή" χρησιμοποιείτε? Εάν θέλετε ανεβάστε και κάνα ήχο. Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2020 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Προσωπικά είδα διαφορά με την αλλαγή από 9άρες σε 10άρες. Ό ήχος απέκτησε όγκο. Εάν έχεις εννιάρες στην στρατ σου κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και στον ήχο σου και βάλε δεκάρες. Η διαφορά στην αίσθηση είναι αμελητέα. Στο κάτω κάτω εάν δυσκολεύεσαι ανέβασε λίγο το action. Όσον αφορά τα πεταλάκια και τους ενισχυτές, δεν ξέρω δεν απαντώ... Μην ξεχνάς ότι και η πένα παίζει ρόλο. Όσο πιο μαλακή-λεπτή τόσο περισσότερο "πάχος" στον ήχο δίνει. Εντάξει η διαφορά με μια παχύτερη-σκληρότερη δεν είναι τόσο μεγάλη, αλλά υπάρχει. Ωραίο παίξιμο και ήχος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 To δικό σου backing είναι. Χαμπάρι δεν πήρες? Ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω τα 6/8. Το χάνω συνεχώς... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε To δικό σου backing είναι. Χαμπάρι δεν πήρες? Αλτσχάιμερ...... Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2020 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 4 minutes ago, cigaret13 said: Προσωπικά είδα διαφορά με την αλλαγή από 9άρες σε 10άρες. Ό ήχος απέκτησε όγκο. Εάν έχεις εννιάρες στην στρατ σου κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και στον ήχο σου και βάλε δεκάρες. Η διαφορά στην αίσθηση είναι αμελητέα. Στο κάτω κάτω εάν δυσκολεύεσαι ανέβασε λίγο το action. Είχα 10άρες και δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν ξαναβάζω. Η διαφορά (που όντως υπάρχει) καλύπτεται με tweaking στο eq. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Είχα 10άρες και δεν μου άρεσαν καθόλου. Σε τι; Στο feeling? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Δεν μπορουσα να εχω τον ελεγχο που εχω στις 9αρες. Για το αριστερο χερι μιλω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Δεν μπορουσα να εχω τον ελεγχο που εχω στις 9αρες. Για το αριστερο χερι μιλω. OK. Εγώ πάλι έχω το ίδιο θέμα, αλλά με τις εννιάρες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανάλογα με τη strat χρησιμοποιώ άλλο boost. 1)Tube screamer, 2) Sparkle drive,3) Archer, 4)SM fuzz ή Lee Jackson fuzz..Αυτά επάνω στο dirty channel του ενισχυτή ή πάνω στο OCD ή στο dirty little secret. Ανάλογα το κέφι. Και μετά για lead Boss eq. Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2020 από Nestoras 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2020 Μόλις το δοκίμασα (mxr) και σε συνδυασμό με od πετάλια σε καθαρό κανάλι. Εδώ σε συνδυασμό με ένα Plexi type πετάλι. Your browser does not support the HTML5 audio tag record strat 2.mp3 Και εδώ με ένα bluesbreaker type πετάλι. Your browser does not support the HTML5 audio tag record strat 3.mp3 Και στα δυο κλιπ, στην αρχή, έχω απενεργοποιημένο το mxr για να φανεί η διαφορά. Όταν το ενεργοποιώ, διατηρεί το ηχόχρωμα του βασικού ήχου, κάνοντάς το πολύ πιο fuzzy (έδωσα λίγο παραπάνω gain στο mxr). Νομίζω, ότι θα πρέπει να το επαναφέρω στην πεταλιέρα να το δουλέψω λίγο. Βγάζει ενδιαφέροντες ήχους με single coil μαγνήτες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση