Haris Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Το original από τους Don and Dewey: H κλοπή (στα credids αναφέρονται ως συνθέτες οι Blackmore, Simper, Lord, Paice) : Η κλοπή της κλοπής. Παρά το προφανές ότι ο τίτλος είναι tribute στους Don and Dewey, ως συνθέτης εμφανίζεται ο David LaFlamme των It's A Beautiful Day: Έχω επίσης την εντύπωση ότι υπάρχει και μια διασκευή από τους Cream (κανονική, όχι κλεψιμέικη) αλλά δεν τη βρίσκω. Αν κάποιος ξέρει κάτι... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Εγώ ξέρω ότι οι Purple αντιγράψανε το child in time από το Bombay Calling των it's a beautiful day και ...υποτιθεται ως αντιδάνειο έκαναν το κορόιδο όταν οι αλλοι αντέγραψαν το wring that neck. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Χάρη στραβά ξύπνησες; ή έχεις όρεξη για...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγώ ξέρω ότι οι Purple αντιγράψανε το child in time από το Bombay Calling των it's a beautiful day και ...υποτιθεται ως αντιδάνειο έκαναν το κορόιδο όταν οι αλλοι αντέγραψαν το wring that neck. Ναι, αυτό νόμιζα κι εγώ αλλά τελικά και το Wring that Neck κλεμμένο ήταν. 36 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Χάρη στραβά ξύπνησες; ή έχεις όρεξη για...... Εσύ μην ακούσεις κακή κουβέντα για τον Blackmore, αμέσως να αρπαχτείς. Επεξεργασμένο 14 Ιουλίου 2020 από Haris 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 δεν ξέρω ο Φώτης, εγώ τα έχω ξεπεράσει αυτά τα πραγματα. ιδίως από τότε που έπιασε τα λαούτα δεν ασχολούμαι. Όταν ήμουν 16 ναι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2020 1947 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση