panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 black metal....... απαπαπαπα δεν το αντέχω... DEATH ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕΕ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Ποιο; Λες αυτό που έχουν βγει 4 συγκροτήματα και οι υπόλοιποι αντιγράφονται μεταξύ τους; :lol: :lol: Και μην πεις το ίδιο γίνεται και στο Black, γιατί αν εξαιρέσεις τους βόρειους (βλαχοbergenόβλακες-νορβηγούς), που είναι 3 λαλούν και δυο χορεύουν (σαν τους one ένα πράμα), οι υπόλοιποι παίζουν απίστευτα πράματα. Απλά ποτέ δεν προβλήθηκαν Ελλάδα (παρόλο που έχουμε μαζί με Ιταλούς την μεγαλύτερη σκηνή) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 έλα ρε συ..... black metal εστί: satan, fuck christ.... ου α, ααααααργκ και κακό, make-up, άσχετοι παίχτες, hell, satan, devil, είμαι άγριος και φοβερίζω τα μικρά παιδιά, είμαστε οι καλύτεροι και όποιος δε μας ακούει είναι μ@λ@κ@ς κλπ κλπ κλπ :lol: εδώ ρε death και thrash.....από αυτό γεννήθηκε και το black αλλωστε.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 έλα ρε συ..... black metal εστί: satan' date=' fuck christ.... ου α, ααααααργκ και κακό, make-up, άσχετοι παίχτες, hell, satan, devil, είμαι άγριος και φοβερίζω τα μικρά παιδιά, είμαστε οι καλύτεροι και όποιος δε μας ακούει είναι μ@λ@κ@ς κλπ κλπ κλπ :lol: [/quote'] Χαχα προφανώς και δεν έχεις ακούσει άλλα εκτός από νορβηγικά. ¶κου necromass κι έλα να πεις για άσχετους παίχτες και αισχρές παραγωγές και κακίες και κολλημένα και άλλα τέτοια... Α και οι deathάδες αν εξαιρέσω τους Death στην μετά spiritual healling αποχή τους έχει φάει ο πολιτισμός :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 DEATH KAI ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Και τους άταστους...... :lol: :lol: DT να μην άκουγες μόνο και θα ήσουν μια χαρά παλικάρι! :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 panagiotis με έκανες να κλάψω :cry: τέκνον μου :lol: :lol: δεν ξέρω από black και πολλά πράγματα αλλά η θεματολογία είναι πάνω-κάτω αυτή που αναφέρεις από την άλλη και μουσικά δεν μου κάθετε εμένα με τίποτα ενώ το ωραίο μας το thrash και το death και κοινωνικοπολιτικό στοίχο έχουν και αλητεία μπόλικη (για να μην ξεχνιόμαστε) και έχουν να πουν γενικότερα και 2 πραγματάκια (έστω τα 4 group) δεν κρίνω όποιον γουστάρει μαγκιά του αν του κάθετε στο αυτί καλά κάνει ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 panagiotis με έκανες να κλάψω :cry: τέκνον μου :lol: :lol: δεν ξέρω από black και πολλά πράγματα αλλά η θεματολογία είναι πάνω-κάτω αυτή που αναφέρεις από την άλλη και μουσικά δεν μου κάθετε εμένα με τίποτα ενώ το ωραίο μας το thrash και το death και κοινωνικοπολιτικό στοίχο έχουν και αλητεία μπόλικη (για να μην ξεχνιόμαστε) και έχουν να πουν γενικότερα και 2 πραγματάκια (έστω τα 4 group) δεν κρίνω όποιον γουστάρει μαγκιά του αν του κάθετε στο αυτί καλά κάνει εεεεεεεεεετσι.... boukaw με πληγώνεις.....τι σου φταίνε οι Theater.... :cry: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Καλά μην νομίζεται και σε μένα το Black έρχεται μετά το θρας. ¶ντε και μετά από death, morbid angel, unleashed, asphyx, άντε ίσως και sarcofago. Αλλά όταν παίξει mortuary drape, beherit και Limbonic art (μεταλ με ηλεκτρονικά μπαμ μπουμ έχετε ακούσει; ). Χώρια που στο de mysteriis των mayhem ακούτε από τις πρώτες δουλείες του tagtren και τον πρώιμο ήχο όλης της νεοσουηδικής death σκηνής. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Pink Floyd: Dark side of the moon Pink Floyd: Division Bell πραγματι κα γαμω τα metal albums :wink: :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση