boukas Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Ναι αλλά δεν μπαίνει κανείς. Και παλιότερα που το είπα μου ανταπάντησαν ποιος θα ήταν τότε ο λόγος ύπαρξης του forum :roll: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 http://www.akino.gr/inc/index.php?pages_id=47 :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: Κλείδωμα μου μυρίζει.... :lol: Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Ε.βασικα απο την πρωτη σελιδα το θελε... Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 http://www.akino.gr/inc/index.php?pages_id=47 :lol: :lol: :lol: :lol: ετσι.... τωρα που μαθαμε τι ειναι καφρος , να απαντησω στο αλλο παιδι οτι εγω για καποιον που δεν ακουει καφριλες ειμαι καφρος.... οταν ο αλλος ακουει ομως κι αυτος ... τοτε δε νομιζω οτι μπορει να αυτοαποκαλειται :twisted: .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 τωρα ειδα τι βλακιες εγραφε ο janic καφροι ειναι φιλη της αφρικης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 τωρα ειδα τι βλακιες εγραφε ο janic καφροι ειναι φιλη της αφρικης... Αριστερά έχει ένα panel με emoticons You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 8O Μη μου πεις ότι τσαντίστηκες! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 τωρα ειδα τι βλακιες εγραφε ο janic καφροι ειναι φιλη της αφρικης... Αριστερά έχει ένα panel με emoticons sorry δικο μου λαθος... :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 8O Μη μου πεις ότι τσαντίστηκες! Όχι αλλά ταίριαζε γάντι η πρόταση μου μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση