boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης, δεν έπαιζε καν η αμυδρά υποψία ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες και πάλι καλά.... :) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς", από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote']βιάζεσαι eye.. ακόμη δεν έχουμε βρει πια είναι η αγαπημένη μας χορδή...αυτό και αν ήταν βαθυστόχαστο θέμα συζήτησης :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote'] ¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα..... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 ¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα..... Πλάκα κάνω πάντως... μην τα πάρετε πάλι... Απλά γέλασα πολύ με το φίλο που ψήφισε τα δίσκάκια των Floyd... ξαφνικά άρχισα να φαντάζομαι τον Gilmour με τρελό πέτσινο και νεκροκεφαλές... καθώς και μία νεκροκεφαλή στο εξώφυλλο του Dark Side Of The Skull.... ε, ρε τιτλάρα που μου ήρθε πάλι... !!!!!! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 ....και να σκαει το φως από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο ε? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Tι death metal και αηδιες :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Κάτσε τώρα μην αρχίσω με Γιάννη Τσιγάρα και προσκυνήσετε... έτσι; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 :evil: :evil: boukaw,παρε να 'χεις! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Έχε χάρη που βαριέμαι να ανεβάζω εικόνες..... Να μην τραγουδήσω όπως είμαστε την σαλάτα.... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση