Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Το εχω δει εδω και πολυ καιρο. Θα περιμενω για κατι πραγματικα καλο. Το αλλο που με εχει χαλασει με τους τυπους ειναι, με τις προσφορες που κανουν σε ασχετες φασεις. Πηγα και το πληρωσα 400 γιουρια και καποια στιγμη το δινανε 250. Δεν με χε...ς. 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 1 minute ago, Vartanis said: Το εχω δει εδω και πολυ καιρο. Θα περιμενω για κατι πραγματικα καλο. Το αλλο που με εχει χαλασει με τους τυπους ειναι, με τις προσφορες που κανουν σε ασχετες φασεις. Πηγα και το πληρωσα 400 γιουρια και καποια στιγμη το δινανε 250. Δεν με χε...ς. κοίτα να δεις όμως κάποιοι είχαν δώσει 500 και 600 πριν απο μας. και εγώ το πήρα 300κάτι. Πριν από την προσφορά 300κάτι έκανε 600παρά 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν διαφωνω με τις προσφορες που κανουν. Αλλα δωσε και κατι σε αυτους που το πληρωσαν ακριβα. π.χ. μια αναβαθμιση Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2020 από Vartanis 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 20 minutes ago, Vartanis said: Δεν διαφωνω με τις προσφορες που κανουν. Αλλα δωσε και κατι σε αυτους που το πληρωσαν ακριβα. π.χ. μια αναβαθμιση συμφωνώ, αλλά δεν ξέρω πως μπορούν να καταγράφουν ποιός πήρε τι, πότε και πόσο με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2020 Τώρα όλα γίνονται μέσω κομπιούτερ, κάτι θα βρίσκανε, αν ήθελαν. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση