johnps Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 Σήμερα είδα μετά από 30+ χρόνια την κοπέλα που πρωτοφίλησα... 3η γυμνασίου και οι δυο, στο ίδιο κτίριο αλλά σε διαφορετικά τμήματα. Έγινε κάποιος χορός στην μοναδική Disco της περιοχής μου, της ζήτησα (μετά από 2-3 ουίσκι βέβαια...) να χορέψουμε ένα μπλουζ, δέχτηκε και εκεί προς το τέλος του παρακάτω άσματος δειλά δειλά, αργά αργά ενώσαμε τα χείλη μας. Άκουσα το άσμα σήμερα (κατά λάθος στο youtube) μετά από πολλάααα χρόνια και μου ξανάρθαν οι αναμνήσεις από κείνο το φιλί.... Υ.Γ. Για την ιστορία...., με την κοπέλα δεν έγινε τίποτα παραπάνω, απλώς μου έμεινε απωθημένο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2021 Είσαι ωραίος ρε Φωτάρα. Δεν σου βγήκε τσάμπα το "αισθαντικό αγόρι". 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2021 congo norvell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2021 Όσοι γουστάρουν Priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις