SibLt Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2021 Atreu73 - μια συνθήκη https://soundcloud.app.goo.gl/Moq4rvHDrHrDDmri6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2021 Ντουέτο από το Βερολίνο υποθέτω ως επί το πλείστων σε διασκευές άλλες επιτυχημένες άλλες όχι τόσο. Επί της ουσίας τίποτε ιδιαίτερο αλλά για καλοκαιρακι με ποτάκι στην βεράντα κάτω από τον έναστρο ουρανό μια χαρά μου ακουγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 Ήμαρτον και με αυτό το παλικάρι. Μας κοροϊδεύει. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, BillTrantos είπε Ήμαρτον και με αυτό το παλικάρι. Μας κοροϊδεύει. Νομίζω πως ναι! Αλλα όσο χαίρομαι να τον ακούω, άλλο τόσο δεν απολαμβάνω να τον βλέπω. Με ξενερώνει αυτή η απάθεια στο προσωπό του, στο βλέμμα του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, mpamps είπε Νομίζω πως ναι! Αλλα όσο χαίρομαι να τον ακούω, άλλο τόσο δεν απολαμβάνω να τον βλέπω. Με ξενερώνει αυτή η απάθεια στο προσωπό του, στο βλέμμα του. Είναι περσόνα πιο πολύ, προτιμώ να τον ακούω κι εγώ σίγουρα. Πέρα από την τεχνική του που προφανώς είναι σε αδιανόητα επίπεδα, μου αρέσουν οι ιδέες που έχει. Πάμε σε κάτι τελείως άλλο όμως, πόσο να ακούμε ακροβατικά; 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε Είναι περσόνα πιο πολύ, προτιμώ να τον ακούω κι εγώ σίγουρα. Πέρα από την τεχνική του που προφανώς είναι σε αδιανόητα επίπεδα, μου αρέσουν οι ιδέες που έχει. Πάμε σε κάτι τελείως άλλο όμως, πόσο να ακούμε ακροβατικά; Ωραίοι οι Toska και γουστάρω πολύ τον Rabea σε ό,τι κάνει... Ακόμα και τα διάφορα gear demos που κάνει τα "ντύνει" μουσικά πολύ ωραία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 15 ώρες πριν, BillTrantos είπε Ήμαρτον και με αυτό το παλικάρι. Μας κοροϊδεύει. ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Μυρίζομαι δισκάρα για κλείσιμο legendary καριέρας. Για να δούμε 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 53 λεπτά πριν, sharpshooter είπε Μυρίζομαι δισκάρα για κλείσιμο legendary καριέρας. Για να δούμε Όταν το πρωτοάκουσα μου θύμισε εποχές solo Bruce καριέρας και με εξέπληξε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, mpamps είπε Όταν το πρωτοάκουσα μου θύμισε εποχές solo Bruce καριέρας και με εξέπληξε. Dickinson/Smith το γράψανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις