fusionakis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Σύνθεση Allen Toussaint, εκτελεσάρα από την υπερμπάντα (Little Feat) με τρομερή ενορχήστρωση, μοναδική ερμηνεία από τον τεράστιο Lowell George. Η πολύ δυνατή περίοδός του δημιουργικά. Και λίγο Τεξανή μπλουζ αντίστιξη από τον Θεό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsa2 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μετά από όλη αυτή την ποιότητα που άκουσα στις προηγούμενες σελίδες, ντρέπομαι για την επιλογή μου αλλά...αυτό ακούω τώρα.. Επεξεργασμένο 22 Μαΐου 2021 από corsa2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, corsa2 είπε Μετά από όλη αυτή την ποιότητα που άκουσα στις προηγούμενες σελίδες, ντρέπομαι για την επιλογή μου αλλά...αυτό ακούω τώρα.. Η μουσική δεν έχει ντροπές, ακούς ότι θες, ότι σε εκφράζει, ότι γουστάρεις..., χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!! εντάξει υπάρχει και ο Γονίδης...... Επεξεργασμένο 22 Μαΐου 2021 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, fusionakis είπε Σύνθεση Allen Toussaint, εκτελεσάρα από την υπερμπάντα (Little Feat) με τρομερή ενορχήστρωση, μοναδική ερμηνεία από τον τεράστιο Lowell George. και παραγωγή ΑΝΑΦΟΡΑΣ (με μπολντ και κεφαλαία ταυτόχρονα) συν τοις άλλοις... έχουν δώσει τα ρέστα τους οι engineers... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 2 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 μια και σα πάνου μνημονεύτηκαν αι tele εγώ σε αυτούνα την φχαριστιέμαι πιότερο... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Υπάρχει άραγε κανένας άλλος που να ακούει στις μέρες μας αυτό το άλμπουμ και να το ευχαριστιέται; Ε, να βρεθούμε και να κάνουμε Cult. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) https://music.youtube.com/watch?v=Tfh5dEvnLgU&feature=share Επεξεργασμένο 23 Μαΐου 2021 από nickrahm its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις