fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και αφού μου τους θύμησες ..... Και unplugged ... Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Μπαντάρα παιδιά, τι μου θυμίσατε τώρα. Πρώτη φορά ερωτεύτηκα με αυτό το κομμάτι, πριν 12 χρόνια στη Γαλλία. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 9 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ή αλλιώς "πώς φτιάχνονται κομματάρες με 3 (τρία) ακκόρντα". Αλλά μου λείπει η φωνή της Amy ..... Να σου πω την αληθεια μεχρι προτινος πιστευα οτι η με την Amy Lee ειναι η πρωτοτυπη αλλα δεν. Το ειχαν παιξει οι ιδιοι σε προηγουμενο δισκο μονοι τους. Νταξει,η τυπισσα εχει φωναρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Καταπληκτικό Seventies, καταπληκτικός coverάς, καταπληκτικά vintage (που είσαι LK...) μηχανήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Οι Black Sabbath όταν είχαν προσλάβει το 1977 για τραγουδιστή τον Dave Walker (Savoy Brown, Fleetwood Mac, νυν Humble Pie) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Η μεγαλύτερη έκπληξη της μουσικής ζωής μου , όταν μπήκαν τα φωνητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2021 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις