Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 πλάκα πλάκα έπαθα πλάκα με αυτό κόβερ του Elvis... καλός ο Gary αλλά, sorry έ...!, μου ακούγετε παιδιάστικη η διασκευή του.. g.p καλά το πας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 15 minutes ago, cigaret13 said: Κάποιες μουσικές Στράτο μου είναι "δεμένες" με την ζωή μας. Δεν έχει να κάνει με πιο είναι το καλύτερο τραγούδι του καλλιτέχνη.... Εντάξει άμα το πας έτσι ασούμε ...... Τις έκοψα τις φλέβες μου long time ago ..... Και αφού θέλεις να τις κόψουμε .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Εάν μιλάς για φλέβες, εγώ τις έχω κόψει για την Julia εδώ και 35+ χρόνια... Ίσως το κομμάτι που με "άγγιξε"¨περισσότερο από ότι μουσική έχω ακούσει στην ζωή μου... Έπαιξαν ρόλο βέβαια πολλοί παράγοντες γι αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, cigaret13 said: Εάν μιλάς για φλέβες, εγώ τις έχω κόψει ..... Ξανακόψτες φίλε .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Καλή η Billie αλλά δεν είναι της εποχής μου.... εγώ είμαι μοντέρνο παιδί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Για την πολυσυζητημένη και υπερεκτιμημένη αλητεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 g.p & fusion σας έχω.... Γιώργο αποκλειστικά αφιερωμένο..... ...γαμώ τις συγχωνεύσεις θεμάτων μου μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2020 Πανάθεμα σας λόγω ηλικίας και μόνο αποχωρώ Τόπο στα νιατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2020 Αρκετά για αποψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις