fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 38 minutes ago, cigaret13 said: Έχουμε μερακλώσει με τους υιούς μου Να τα χαίρεσαι τα παλικάρια σου ρε Φώτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ JIM JAMES- HERE IN SPIRIT IGGY POP- JAMES BOND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Πριν τους Floyd, πριν το Logical song και το breakfast in America υπήρχε αυτό το masterpiece.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, cigaret13 said: Πριν τους Floyd, πριν το Logical song και το breakfast in America υπήρχε αυτό το masterpiece.... Επειδή με έφτιαξες (δεν ξέρω γιατί μου ήρθε ο Bowie στο μυαλό) ..... Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Αγάπη ο Bowie αλλά και ο παρακάτω Στράτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 McCOy και ξερό ψωμι just feelin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Ίσως το Νο 1 για μένα από τον David Μετά από αυτό βέβαια... άντε διάλεξε Νο1 από Bowie..... Μέχρι το Diamond dogs μόνο αριστουργήματα έγραφε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 4 minutes ago, cigaret13 said: Ίσως το Νο 1 για μένα από τον David Ξανασκέψου το .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Ξανασκέψου το .... Κάποιες μουσικές Στράτο μου είναι "δεμένες" με την ζωή μας. Δεν έχει να κάνει με πιο είναι το καλύτερο τραγούδι του καλλιτέχνη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, cigaret13 said: Αγάπη ο Bowie αλλά και ο παρακάτω Στράτε... Φίδια μου βάζεις τώρα. Ο αδερφός μου είχε κόλλημα, και έχω τα περισσότερα του Burdon σε βινύλιο. Αλλά αυτό που έβαλες το μελετούσα πριν 25 χρόνια από αυτή την εκτέλεση ..... Επεξεργασμένο 26 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις