fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φώτη μου εγώ το πάω Χριστουγεννιάτικα σήμερα. Επεξεργασμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Φώτη μου εγώ το πάω Χριστουγεννιάτικα σήμερα. Κι εγώ Στράτο μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Πόνο εσύ, πόνο κι εγώ, αλλά με άλλο τρόπο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Τι να μας που και οι Ραμόνες βρε Στράτο!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, cigaret13 said: Τι να μας που και οι Ραμόνες βρε Στράτο!!!! Τι, θέλεις σκληρό ροκ? Αυτό το ακούω συνήθως παραμονή πρωτοχρονιάς, αλλά για πάρτη σου το ακούω και σήμερα. Επεξεργασμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι, θέλεις σκληρό ροκ? Πάσο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, cigaret13 said: Πάσο! Τι, από τώρα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Έχουμε μερακλώσει με τους υιούς μου με ρεμπέτικα και παλιά λαικά, έχω πιεί και 1-2-3-4... γράπες οπότε καταλαβαίνεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, cigaret13 said: Έχουμε μερακλώσει με τους υιούς μου με ρεμπέτικα και παλιά λαικά, έχω πιεί και 1-2-3-4... γράπες οπότε καταλαβαίνεις... Για πάρτη σου Φώτη .... Αυτό για την Ευγενία Γιωργάρα μου. Να προσέχει με τα τσεκούρια. Χρόνια της πολλά, να την χαίρεσαι. Επεξεργασμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις