fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, cigaret13 said: Μεράκλωσα.... Πρόσεχε Φώτη ..... Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ..... Μετά από τα 18χρονα ουίσκι και τα μιλφέι μας την λες κιόλας!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: τα μιλφέι Είσαι ωραίος, τέλος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Είσαι ωραίος, τέλος. ...και πολύ καλός στο sex....! Τόσες και τόσες γυναίκες δεν μπορεί να κάνουν λάθος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cigaret13 said: ...και πολύ καλός στο sex....! Τόσες και τόσες γυναίκες δεν μπορεί να κάνουν λάθος! Τα είπατε πριν εσύ και το ουίσκυ? 5 minutes ago, cigaret13 said: ...και πολύ καλός στο sex....! Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Σ'έχω..... Αλλαγή ύφους και είδους και πάμε σε έναν Μουζίκαρο που εδρεύει εδώ στο Νόιζ αλλά με αυτά που γράφει, μάλλον τον βλέπω να μην μας μιλάει σε λίγο καιρό.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 5 minutes ago, cigaret13 said: Σ'έχω..... Εσύ μπορεί να είσαι .... αλλά εγώ .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν συγχώνευση ποστς.... 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εσύ μπορεί να είσαι .... αλλά εγώ .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 12 minutes ago, cigaret13 said: Αλλαγή ύφους και είδους και πάμε σε έναν Μουζίκαρο που εδρεύει εδώ στο Νόιζ αλλά με αυτά που γράφει, μάλλον τον βλέπω να μην μας μιλάει σε λίγο καιρό.... Που το βρήκες αυτό ρε σατανά? Η Αθηνούλα (η κόρη του) πρέπει να το ανέβασε. Και το βίντεο ποιος να το έφτιαξε? Πρώτη φορά το βλέπω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Που το βρήκες αυτό ρε σατανά? Η Αθηνούλα (η κόρη του) πρέπει να το ανέβασε. Και το βίντεο ποιος να το έφτιαξε? Πρώτη φορά το βλέπω. Να ανοίξεις λογαριασμό στο φατσομπούκι..... Ό Γιώργαρος διαπρέπει εκεί.... μην σου πω ότι μας παίρνει και τα "καλύτερα" κορίτσα...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις