johnps Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2021 Το σαουντρακ του καυσωνα. 1 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Techno new school Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2021 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Κάποιος πρόσφατα είπε οτι με το τάδε μέρος που κάηκε κάηκαν οι παιδικές μου αναμνήσεις. Προχτές κάηκαν οι Ροβιες . Στην αρχή της εφηβείας μου στις Ροβιες έχοντας μια κασέτα με τα πρώτα μου ροκ ακούσματα Qouen A nigt at the Opera /Μanfrent's mann Solar Fire γνώρισα έναν συνομήλικο μου με δυο κασέτες το Machine head kai to Wish you were here ακούγοντας τα κάτω απο τον έναστρο ουρανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2021 Με ή χωρίς εισαγωγικά ,κυριολεκτικά ή μεταφορικά εντός εκτός kai επί τα'αυτα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε SCI-FINANCE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2021 That;s all right mama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις