fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλεις να με αποτελειώσεις νυχτιάτικα, έτσι? Επεξεργασμένο 12 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnxag Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Phil Lynott...θεος....αθανατος 2 What Fuckin' Reasonable Grounds: Piss Off!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 3 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προτιμώ αυτό παλικάρι μου. Αλλά αυτό τα σπάει άσχημα. Αγέραστος ο Glenn ..... Τώρα τι να πεις για τον John ..... Επεξεργασμένο 14 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 NINA SIMONE-SINNERMAN TOM WAITS-SINS OF MY FATHER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2021 WEEP IN SILECE-ERRORS OF MY WAY Ω! ΚΥΑΝΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 καλός?... καλός!... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά τι είναι αυτό;; Έσκασε το κεφάλι μου πραγματικά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Παιδιά τι είναι αυτό;; Έσκασε το κεφάλι μου πραγματικά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Εγώ θα έλεγα ... τι ωραία παιγνίδια με τις τονικότητες (και όχι μόνο)! Είναι όντως καταπληκτικό. Επεξεργασμένο 22 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις