fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 7 minutes ago, cigaret13 said: Εγώ δεν τα χρειάζομαι αυτά. Έχω .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ δεν τα χρειάζομαι αυτά. Έχω .... Εάν σου πω ότι περίμενα να ανεβάσεις κάτι τέτοιο, θα με πιστέψεις; Και δεν εννοώ το βίντεο με τον Μεγάλο... Εδιτ! και γαμώ τους ήχους Strat!! Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, cigaret13 said: 1. Εάν σου πω ότι περίμενα να ανεβάσεις κάτι τέτοιο, θα με πιστέψεις; 2. και γαμώ τους ήχους Strat!! 1. Φυσικά, με ξέρεις αρκετά καλά πια. 2. Άστο να πάει στο διάολα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Και το αριστούργημά του από την blues περίοδο. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 9 hours ago, cigaret13 said: Αλλαγή ύφους και είδους και πάμε σε έναν που εδρεύει εδώ στο Νόιζ αλλά με αυτά που γράφει Γραμμενα τα εχω γιγαντα.Αφους το ξες. Αλλα ξες ποσο αγαπαω εσας και τα ουισκια σας. Εσυ πρεπει να βαρας τα ωραια σου και να μας φτιανεις. Ψηλε το βιντ το εχει φτιαξει ενα φιλαρακι,ο Μανος.Πολυ καλος. Του λογου μου εχω προσπαθησει να βιντεοποιησω κανα δυο και αποτυγχανω οικτρα. Δε μπορω με τιποτα. Αυτο για τον μουσατο: Kαι αυτο για τον αδερφο μου(μου ειχε κολλησει αυτες τις μερες): Καλημερουδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Αυτο και για τους δυο σας μαλλιαρα παλικαρια: Kαι ενα τελευταιο σας. Coconut milk go down smooth silk(τεραστια αλητεια ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Ο φίλτατος Νικόδημος μου θύμισε τον Rocky. Όχι τον Σταλόνε, τον άλλο, τον τρελό, που τον ακούω κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά τα Φιλανδικά τηλέφωνα, αλλά αλλού είναι το νόημα..... Επεξεργασμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις