gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 8 minutes ago, fusiongtr said: Γιατί μου τα κάνεις αυτά νυχτιάτικα? Πες μου γιατί? Εχω κοπει σε πολλα κομματια........ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 7 minutes ago, gvour said: Εχω κοπει σε πολλα κομματια........ Κομματάρα ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω λόγια .... Στέρεψα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 Σε καταλαβαινω και το ξες αδερφε. Τα εχω δει ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, gvour said: Σε καταλαβαινω και το ξες αδερφε. Τα εχω δει ολα. Το ξέρω αδερφούλη. Αλλά ....έγινε και τίποτε άλλο εκτός από αυτά που ξέρω? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Oχι απαραιτητα κακο.Αλλα δεν παυει να σε κοβει,you know... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Μετακινηση Β6 στα όρια της περιφέρειάς μου και ανεμελιά! ναι! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις