Επισκέπτης Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2020 Θα με κοροϊδέψετε και θα γελάσετε μαζι μου αλλά επειδή είμαι αγαπησιάρης και έχω κάνει ερωτικος μετανάστης στα 36 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαποτε,λυκειοπαις,τον ακουγα και δεν την παλευα με τιποτα. Μολις ειχε βγαλει τα μεγαλα του χιτ,never gonna give you up κλπ. Ειδικα η φωνη του,ενρινη και μου ακουγοταν οτι τραγουδουσε "ψευτικα". Προσφατως,πριν κατι μηνες, ακουσα αυτο και με εστειλε. Αναιρεσα,για μια ακομα φορα οτι πιστευα και καταλαβα την ανοησια που με δερνει. Εξαιρετο σοουλατο κομματι,τοσο ωραιο τραγουδισμα και τι να λεμε .....γιγας ο ανθρωπος. Επεξεργασμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 από gvour 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 Κάθε Σεπτέμβριο που ο καιρός ψυχραίνει, πιάνω τον εαυτό μου να ξαναγυρίζει πίσω στην βάση του. Ψάχνω χαμηλόφωτα μπαρ γεμάτα καπνίλα, με κάποιους μουσικούς που είναι ικανοί να κάνουν τους θαμώνες να ξεχάσουν ότι πίνουν φτηνό ουϊσκυ, είναι ικανοί να τους ξεσηκώσουν. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 Φρέσκο BOC. Μου άρεσε και το κομμάτι και η φωνή του αρκουδιάρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 17 minutes ago, Τραμπαρίφας said: Φρέσκο BOC. Μου άρεσε και το κομμάτι και η φωνή του αρκουδιάρη Kομματαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2020 τις μέρες που διανύουμε, προσευχή για τους λαούς του Καυκάσου που τους χτύπησε το απολυτο κακό η πιο φονική ανθρώπινη ασθένεια = ο πόλεμος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φοβερός ο Γρηγόρης, μου αρέσει πολύ η εκφραστικότητά του. Επεξεργασμένο 29 Σεπτεμβρίου 2020 από BillTrantos More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις