yannisp Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2020 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2020 Εξωφρενικά 10 λεπτά. Di Meola, Bireli και Coryell, αν είναι δυνατόν. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2020 Και να σκεφτεί κανεις ότι το έγραψαν γυναικες Don't ask me to move a mountain Don't ask me to swim the sea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aris Spa Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2020 Το 1983 λοιπόν ήμανε 16 χρονών, και διάβασα ότι ερχόταν οι UFO στο sporting. Ευτυχώς ήταν ένας θείος μου στο σπίτι (από επαρχία και είχε έρθει Αθήνα για λίγο), και μου λέει "θέλεις να πάμε?" Πέταξα την σκούφια μου και πήγαμε. Πολύ ωραίο το live, είδα και κάποια από τα τότε ινδάλματά μου ζωντανά. Τον μπασίστα όμως δεν τον ήξερα, δεν ήταν μέλος των UFO. Φοβερός μπασίστας, έκανε και ένα εκπληκτικό σόλο, και μόλις το τελείωσε, γύρισε το μπάσο ανάποδα, και ήταν γραμμένη η ακόλουθη λέξη πίσω από το μπάσο. TALAS. Ήταν ο Billy Sheehan. Και είναι οι Talas ..... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) bill frissel - valentine https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_k0QTMAYE9P3sKANG3775cdo7IUkojmrNw Επεξεργασμένο 1 Σεπτεμβρίου 2020 από gutter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις