John Tzinieris Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2020 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Άν είναι η αγάπη αμαρτία... Κουκλάρα και φωνάρα η Rosanna!! Αλλά την φωνή της Τζένης δεν την έχει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Φανταστικά τα 2 νέα τραγούδια του Kiko. Εδώ το 2ο. Καταπληκτικός κιθαρίστας για τα γούστα μου. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, BillTrantos said: Καταπληκτικός κιθαρίστας για τα γούστα μου. Πραγματικά φοβερός κιθαρίστας. Μπορεί να παίξει τα πάντα όλα το ίδιο καλά. Δεν μου άρεσε το κομμάτι (καθώς και τα περισσότερά του) αλλά δεν έχει σημασία. Είναι απίστευτος μουσικός. Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πράγματικά φοβερός κιθαρίστας. Μπορεί να παίξει τα πάντα το ίδιο καλά. Δεν μου άρεσε το κομμάτι (καθώς και τα περισσότερά του) αλλά δεν έχει σημασία. Είναι απίστευτος μουσικός. Έκανε μια στροφή τώρα σε πιο compressed/modern αισθητική, love or hate επιλογή. Γενναία σίγουρα. Μου αρέσει περισσότερο σε band context, Angra-Megadeth δηλαδή. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 ROUND MIDNIGHT OST 1986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, g.p είπε ROUND MIDNIGHT OST 1986 Τι ωραία ταινία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, pipityri said: Τι ωραία ταινία... Εσύ θα με τρελάνεις σήμερα. Με αυτή την ταινία και με το Bird έχω κλάψει! Στο round midnight, έπαιζε και ο Mc...ing βέβαια .... Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Στο round midnight, έπαιζε και ο Mc...ing βέβαια .... Χα χα...κάνει ένα σόλο στο Body & Soul...εκτός τόπου και χρόνου...δεν προσπάθησε καν να παίξει στο στυλ της εποχής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις