Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 24/32 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 φιρί φιρί το πάτε.... 48/64 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, pipityri είπε 24/32 48/64... έ μα τά΄θελε ο κ0λ0ς σας... Τελικά Γιώργο (Κρητικέ, διευκρινίζω γιατί έχουμε πολλούς Γιωργάδες..) είσαι παιδί συναισθηματικό! Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από cigaret13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 1 hour ago, gkourmoul1 said: Δυο πενιές και από μένα. Πρώτη φορά παίζω 6/8 μπλουζ και με δυσκόλεψε αρκετά χρονικά (έχω καλομάθει στα 4/4). Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag FOTIS PAROLIGON ASMA.mp3 6.62 MB · 39 downloads Αποκτήσαμε κι άλλον αισθηματία. Το έχει το όνομα τελικά. 6 minutes ago, cigaret13 said: 48/64... έ μα τά΄θελε ο κ0λ0ς σας... Τελικά Γιώργο (Κρητικέ, διευκρινίζω γιατί έχουμε πολλούς Γιωργάδες..) είσαι παιδί συναισθηματικό! Πιάσε κόκκινο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, pipityri said: 24/32 Εγώ λέω 36/24α, τέλος. Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εγώ λέω 36/24α, τέλος. Μια ζωή irrational. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, pipityri said: Μια ζωή irrational. Όχι πες μου, κάνω λάθος? Edit: Εγώ είμαι προχω φίλος. Βάζω τρεις ντράμερ να παίζουν 12/8α ο καθένας, με χρονική υστέρηση 1/16ο ο ένας από τον άλλο. Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ είμαι προχω φίλος. Βάζω τρεις ντράμερ να παίζουν 12/8α ο καθένας, με χρονική υστέρηση 1/16ο ο ένας από τον άλλο. Από μπλα μπλα μπλα χορτάσαμε monsieur Στράτο.... Έργα (κλιπς) δεν βλέπουμε.... Όσο για τον Σπύρο.... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της! Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 6 minutes ago, cigaret13 said: Από μπλα μπλα μπλα χορτάσαμε monsieur Στράτο.... Έργα (κλιπς) δεν βλέπουμε.... Για άλλη μια φορά Φώταρε, είσαι απόλυτα σωστός. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 3 minutes ago, fusiongtr said: Για άλλη μια φορά Φώταρε, είσαι απόλυτα σωστός. Κοίτα Φώτη που ο παμπόνηρος πάει να σου δημιουργήσει τύψεις για να μην ανεβάσει κλίπ!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση