Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Απο τεχνικη και ηχο δεν εχω παραπονο. 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Για να λες για τεχνικη και ηχο, κατι παραπανω ξερεις. Αλλα, στα αυτια μου, παιζει ασυναρτησιες. Νοτες που δεν μου αρεσουν και, οντως, με κακο ηχο. Δεν τον αντεχω. Καμια μουσικοτητα. Ναι αλλά για την ταμπακιέρα (οινοπνευματικό βαθμό στις τσικουδιές) ούτε κουβέντα. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Ευτυχως που δεν ειπα τιποτα για την τεχνικη. Θα με ρωτουσες τι λιπασμα βαζουμε στο τριφυλλι... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ευτυχως που δεν ειπα τιποτα για την τεχνικη. Θα με ρωτουσες τι λιπασμα βαζουμε στο τριφυλλι... Σ' αυτό είμαι ειδήμων! 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 55 minutes ago, Nestoras said: Σ' αυτό είμαι ειδήμων! Βοτανολογος και 'συ? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 4 minutes ago, gkourmoul1 said: Βοτανολογος και 'συ? Παναθηναϊκός ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Just now, fusiongtr said: Παναθηναϊκός ... Ετσι εξηγειται... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Just now, gkourmoul1 said: Ετσι εξηγειται... Ξέρει τα πάντα για το τριφύλλι ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Φετος δεν ειχε καλη σοδεια. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Είναι και γεωπόνος βέβαια, αλλά ... άσχετο αυτό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Οντως ασχετο 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση