Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Πιστεύω θα ταίριαζε σαν "χαλί" σε μοντάζ με ωραία γκολ εξού και το όνομα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Warzone παίζεις? Αμα σε πετύχω μέσα θα σε γαζώσω να το ξέρεις. Χαχαχαχαχα . 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σουπερ Σαββατο.... Ανασκόπηση γκολ Σαββατοκύριακου απο Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... Ο Σταύρος Τσωχος θα ηταν πολυ περηφανος γι αυτο το μουσικό χαλί... Επεξεργασμένο 22 Ιουνίου 2020 από leon7pap 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Leon ναι φέρνει λίγο χαχαχχ Κώστα, δεν παίζω το συγκεκριμένο αλλά: PES 2020, Gran Turismo Sport, NBA 2K20, CoD WWII, AO International Tennis, Tekken 7, Crash Team Racing Αυτά παίζω online στο PS4, εσύ παίζεις σε PC όμως νομίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Leon ναι φέρνει λίγο χαχαχχ Κώστα, δεν παίζω το συγκεκριμένο αλλά: PES 2020, Gran Turismo Sport, NBA 2K20, CoD WWII, AO International Tennis, Tekken 7, Crash Team Racing Αυτά παίζω online στο PS4, εσύ παίζεις σε PC όμως νομίζω? Ναι, pc δυστυχώς. Το warzone είναι cross platform 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2020 Αλλά και να το κατεβάσω θα μου πεις πρέπει να διαγράψω ένα κάρο παιχνίδια να χωρέσει αλλά και να ετοιμάσω πληκτρολόγιο και ποντίκι, γιατί με analog sticks είμαι χαμένος απτά αποδυτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση