gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 Ουτε εγω, αλλα το τι κανω 20 λεπτα πριν μιξαρω ειναι αλλη υποθεση.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2020 37 minutes ago, cigaret13 said: Σήμερα το πρωί κατεδάφισαν ένα κτήριο στην γειτονιά μου που φιλοξενούσε έναν φούρνο... είπα κι εγώ! εξυπνάδες.... Εμένα γενικά μου αρέσουν του Πάνου. Όταν κάτι δε μου αρέσει το λεω. Κι όταν μου αρέσει το λεω. Είναι πολύ απλό το σύστημα. 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontoven Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Πάρα πολύ καλό!ΜΠΡΑΒΟ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 Συνέχισε έτσι και θα με κάνεις ν' αναιρέσω το παλαιό σχόλιό μου. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panos Kostagiannis Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2020 1 hour ago, Nestoras said: Συνέχισε έτσι και θα με κάνεις ν' αναιρέσω το παλαιό σχόλιό μου. Ζουμε για να σου αποδειξουμε την αξια μας.Thanks 7 hours ago, kontoven said: Πάρα πολύ καλό!ΜΠΡΑΒΟ! Ευχαριστω Κυριάκο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση