cos_dr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτόν τον καιρό παίζω λίγο το καινουργιο call of duty και ιδιαίτερα το free multiplayer του το warzone και βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον το soundtrack του και έψαξα να βρω ποιος το έχει γράψει. Και είπα να το παραθέσω. Εξαιρετική η καλλιτέχνιδα με πλούσιο έργο και βιογραφικό στη μουσική. Παραθέτω μερικές πληροφορίες και το soundtrack του συγκεκριμένου παιχνιδιού που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον λόγω του στύλ που εν γένει μου αρέσει, δηλαδή μίξη συνθεσάιζερ και φυσικών οργάνων σε επικό/δράσης στιλ Κάνει εξαιρετική δουλειά και στα βιολιά μιας και είναι η ειδικότητα της. Μπράβο της. Μερικές πληροφορίες για αυτή. https://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Schachner Από το κανάλι της Και μια βράβευσή της. Μπράβο στο κορίτσι. Αντί εκεί να κάτσει σπίτι να πλύνει κανα πιάτο να ούμε................................. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2020 από cos_dr 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2022 Σε συνέχεια του προηγούμενου παλαιότερου post μου, με λύπη μου είδα στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ πως η καλλιτέχνιδα έφυγε από το καινούργιο modern warfare. Διαφορές με τον audio director κλπ που μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο-πηγή https://variety.com/2022/artisans/news/composer-call-of-duty-sarah-schachner-modern-warfare-2-soundtrack-1235422473/ Έχει αφαιρέσει και βίντεο από το κανάλι της. Μήπως το κορίτσι έχει ψυχολογικά? Το πειράξανε η αλήταις? Σε κάθε περίπτωση μου άρεσε η δουλειά της όπως είχα πει στο προηγούμενο modern warfare, να πω την αλήθεια δεν έχω πάρει το καινούργιο γιατί περιμένω να ρίξει τιμή γιατί ΠΕΙΝΑΜΕ. Μόλις το πάρω θα ακούσω και το soundtrack του να δω τι συμβαίνει\ Ιδιαίτερα κάποια σημεία με τα βιολιά που έβαζε σε συνδυασμό με τους cinematic ρυθμους τυπου Ηeavyocity Damage ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Όλα τα κομμάτια καλοδουλεμένα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2022 Άκουσα το πρώτο και δευτερο track απο το Modern Warfare και είναι καθηλωτικά. Τι απίστευτους ήχους και δυναμικές έχουν; Συγκλονιστική!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση