fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι Heineken ρε γμτ. Νερόπλυμα είναι .... Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 5 hours ago, Superfunk said: ρε σεις 400 downloads και ουτε μια αποΠσις? κατάλαβες? μετά μου έλεγε εμένα ότι δεν ήταν ξεκάθαρο το ερώτημα... εγώ κατάλαβα ότι οποιος δεν θέλει να βρει τελεκάστερ 10 μέρες ακούει στρατοκάστερ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, Thanoszin είπε Εφτασεεεεε Tι είπες τωρα!!!! Βγαίνει και σε Βεργίνα η έστω Μυθος? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, HellFire said: Βγαίνει και σε Βεργίνα η έστω Μυθος? Kaiser φίλως δεν βλέπω και ανησυχώ σφόδρα .... Άμα θέτε tele, πάρτε αυτήν ασούμε .... Επεξεργασμένο 16 Ιουνίου 2020 από fusiongtr 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Να πω κι εγώ τι άκουσα μετά από μέρες; Κατ' αρχήν δυστυχώς ακούω από laptop με ακουστικά του €10 οπότε μην με πάρετε και της μετρητοίς. Ελάχιστες διαφορές άκουσα με τα κλιπ της tele να είναι λίγο πιο bright, ενώ προς το τέλος του κομματιού η strat μου ακουγόταν λίγο πιο "ζεστή-warm". Καλά αν ήταν blind τεστ σιγά μην καταλάβαινα ποια κιθάρα είναι η καθεμιά. Οι περισσότερες διαφορές πιστεύω είναι αντιληπτές από εσένα τον ίδιο που παίζεις ως προς την αντίδραση του κάθε οργάνου. Συμπέρασμα, πως το έχουμε ξαναπεί; Ο καλός ο παίχτης με ότι και να παίξει (εντός λογικών πλαισίων φυσικά) το ίδιο θα ακούγεται. υ.γ. Νίκο δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί αλλά τα κομμάτια σου με παραπέμπουν πολύ στο στυλ των ορχηστρικών των Κρίνων, very good job as usual 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, ekim είπε Ο καλός ο παίχτης με ότι και να παίξει (εντός λογικών πλαισίων φυσικά) το ίδιο θα ακούγεται. Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλος παιχτης Παντως εισαι παραφωνια φιλωΟυς απαντησες στο ACTUAL ερωτημα του thread....μη ξανασυμβει παρακαλω.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ναι αλλα εγω δεν ειμαι καλος παιχτης Καλά λέγε εσύ ότι θες, εμείς που ξέρουμε να κρίνουμε έχουμε την δική μας άποψη 9 λεπτά πριν, Superfunk είπε Παντως εισαι παραφωνια φιλωΟυς απαντησες στο ACTUAL ερωτημα του thread....μη ξανασυμβει παρακαλω.... Ωχ μπερδεύτηκα.., mea culpa, mea maxima culpa Όντως το συγκεκριμένο θέμα ήταν πολύ ενδιαφέρον για να εξαχθούν ωραία συμπεράσματα, αλλά τι στο καλό, στο noiz είμαστε Εννοείται κάνω πλάκα. Αν μπορείς φτιάξε κανένα blind test με την ίδια κιθάρα να βρούμε τους 3 ενισχυτές σου, εκεί να δεις γέλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Προτείνω blind test στο ίδιο setup διαφορετικοί παίκται. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Προτείνω blind test στο ίδιο setup διαφορετικοί παίκται. Αυτό είναι σούπερ ιδέα, μόλις έρθεις για πεταλοκατασταση θα το κάνουμε πραγματικότητα. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Αυτό είναι σούπερ ιδέα, μόλις έρθεις για πεταλοκατασταση θα το κάνουμε πραγματικότητα. Φρόντισε το τι θα έχεις στην υποδοχή μόνο. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση